Je libo netradiční dezert? Usmažte si banány v těstíčku!

Tato exotická pochoutka patří do indické kuchyně. Připravíte si ji i vy? Není to vůbec složité...
POTŘEBUJETE:
✔ 1 lžíci nasekaných mandlí
✔ 4 velké banány
✔ 1 lžíci citronové šťávy
✔ 150 g mouky
✔ ½ lžičky mletého muškátového oříšku
✔ ½ lžičky kardamomu
✔ ½ lžičky mleté skořice
✔ 1–2 lžíce hnědého cukru
✔ ½ lžičky soli
✔ 2 vejce
✔ 120 ml mléka
✔ olej
JAK NA TO:
Mandle opražíme nasucho na pánvi, Jakmile začnou hnědnout, stáhneme je a necháme vychladnout. Banány nakrájíme na širší kolečka, pokapeme je citronovou šťávou. Mouku smícháme s kořením, cukrem a solí. Přidáme vejce, mandle a mléko, vyšleháme těstíčko a banány v něm obalíme. Na pánvi s olejem smažíme z obou stran, necháme okapat na papírovém ubrousku a podáváme.