Je čas roztopit gril: Pro milovníky masa připravte kotletu s bylinkovým máslem!

Tradičním masem, které se griluje, je vepřová kotleta. Připravte si ji s domácím bylinkovým máslem a nebudete litovat!
POTŘEBUJETE:
✔ 4 vepřové kotlety s kostí
✔ 1/2 lžíce nasekaného tymiánu
✔ 2 lžíce extra panenského olivového oleje
✔ sůl
✔ mletý pepř
Na máslo:
✔ 125 g másla
✔ 1 stroužek česneku
✔ 2 lžíce okapaných kaparů
✔ 1 lžíci nasekané petrželky
Změklé máslo dáme do mísy, osolíme ho a opepříme. Přidáme rozmačkaný česnek, nasekanou petrželku a nasekané kapary. Promícháme a utvoříme váleček, který zabalíme do fólie a dáme do lednice ztuhnout. Kotlety ochutíme solí, pepřem a tymiánem. Pak je potřeme bohatě olejem a grilujeme 5 minut po každé straně. Maso zabalíme do alobalu a necháme cca 5 minut, aby se rozleželo. Podáváme obložené kolečky másla.