Chutný a lehký oběd. To jsou krůtí kousky s houbami a zeleninou podle Ivany Černé

Recept pro všechny, kteří milují spojení masa, hub a zeleniny.
POTŘEBUJETE:
450 g krůtích prsou
2 mrkve
150 g zmrazených zelených fazolek
4 lžíce červených fazolí v nálevu
1 jarní cibulku
1 lžíci sušených hub
½ červené papriky
2 lžíce sójové omáčky
3 lžíce olivového oleje
sušený zázvor
1 pórek
JAK NA TO:
Houby namočíme do vody. Krůtí prsíčka kuchyňsky upravíme, pokrájíme na menší kousky a zprudka orestujeme na rozehřátém oleji spolu s pokrájeným pórkem. Orestované maso vyjmeme a dáme pod fólii stranou. Na výpeku od prsíček poté na pánvi orestujeme tenoučké proužky mrkve, jarní cibulku, okapané sušené a naložené houby a pokrájený pórek. Přidáme sójovou omáčku, restujeme dál a nakonec vmícháme okapané červené fazole. Nakonec necháme jen zlehka prohřát a orestovat doměkka i zelené fazolky. K zelenině přidáme opečené krůtí nudličky, špetku sušeného zázvoru, dochutíme solí a pepřem a vše promícháme. Podáváme s rýží.