Manžel Marcely Březinové spáchal sebevraždu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Manžel Marcely Březinové spáchal sebevraždu

Marcela Březinová nese tragédii těžce.
Marcela Březinová nese tragédii těžce. (Aha! – David Kundrát)

Zdeněk Švarc (+57), manžel zpěvačky Marcely Březinové (50) ukončil dobrovolně svůj život, oběsil se. Zpěvaččiní blízcí ale takové tragédii odmítají uvěřit, prý tomu nic nenasvědčovalo.

Šokující zprávu potvrdil i blízký přítel Březinové David Novotný. Podle informací blesk.cz byl režisér a skladatel Zdeněk Švarc nalezen v pátek ráno oběšený v lesíku v Praze 6. „Případ prošetřujeme, nemůžeme proto podávat další informace,“ odmítl cokoliv potvrdit policejní mluvčí Tomáš Hulan. Březinová se podle všeho z tragédie zhroutila.

„V životě by mě nenapadlo, že by se mohlo stát něco takového. Je to obrovská ztráta, byl to moc fajn chlap, doprovázel Marcelku na různé akce, co jsem pořádal. Je mi to moc líto. S Marcelkou máme přátelský vztah, naposledy jsme natáčeli Poštu pro tebe na konci června. Jezdili ke mně oba na všechny akce, je to opravdu smutné,“ říká kamarád a pořadatel charitatvních akcí David Novotný.

Zdeněk Švarc se proslavil jako režisér prvních dvou řad známého seriálu Rodinná pouta nebo i úspěšného pořadu ČT 3+1 s Miroslavem Donutilem. Poslední rok provázela manželství Březinové se Švarcem krize.

VÍCE ČTĚTE V ZÍTŘEJŠÍM DENÍKU AHA! NEBO OD 12 HODIN NA AHAONLINE.CZ




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.