Březinová po sebevraždě manžela: V neděli má zpívat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Březinová po sebevraždě manžela: V neděli má zpívat!

Zdrcené Marcele jsou po sebevraždě manžela nablízku její děti.
Zdrcené Marcele jsou po sebevraždě manžela nablízku její děti. (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Zpěvačka Marcela Březinová (50) se po sebevraždě manžela Zdeňka Švarce (†57) uzavřela před světem a téměř s nikým nekomunikuje. Přitom už na neděli má naplánováno vystoupení, které zatím nezrušila. A to i přesto, že neví, jestli do té doby stihne pohřeb. Záleží totiž na výsledcích pitvy...

Švarc se oběsil v pátek v pražském Roztockém háji, o motivech jeho činu se zatím spekuluje. Podle mluvčího pražské policie Tomáše Hulana však sebevraždu coby definitivní závěr vyšetřování policie potvrdí až s výsledky pitvy, která proběhla včera.

Zatím ale nebyly zveřejněny. Hulan odmítl potvrdit i spekulace, podle nichž byl Švarc několik dní předtím pohřešován. „Jakékoliv informace, které se okolo vyšetřování objevují, nebude policie komentovat,“ dodává Hulan.

Až do výsledků pitvy přitom ani rodina nemůže rozhodnout o pohřbu, a to utrpení rodiny a Švarcových nejbližších – kromě manželky Marcely i dcery Vandy (16) a nevlastního syna Jana (18) – jen zhoršuje.

Podle dostupných informací by však pohřeb měl proběhnout koncem týdne. A krátce po něm zřejmě bude Marcela stát na jevišti a zpívat. Na tuto neděli je totiž ohlášena na benefičním koncertě na hradě Houska. „Zatím nic nezrušila. Počkám do poloviny týdne, jak se vyjádří,“ říká Martin France, který akci pořádá.

„Zkoušel jsem ji už kontaktovat a zjistit více, ale nekomunikuje. Napíšu jí email a počkám, jestli odpoví,“ dodává France. V těchto dnech Březinová zůstává na statku v Suchdole u Kutné Hory, kde s manželem bydleli.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.