Březinová po sebevraždě manžela: Ano, měli jsme problémy. Ale daly se řešit... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Březinová po sebevraždě manžela: Ano, měli jsme problémy. Ale daly se řešit...

Březinové jsou teď největší oporou její děti Vanda a Jan.
Březinové jsou teď největší oporou její děti Vanda a Jan. (Foto Aha! – Hykl, Kundrát, Pátek, Pekárek, repro TV Prima)

Zpěvačka Marcela Březinová (50) zažívá peklo na zemi! Stále nemůže pochopit, jaké pohnutky mohly vést jejího manžela, režiséra Zdeňka Švarce (†57) k sebevraždě, když se v pátek v Roztockém háji v Praze Suchdole oběsil. Připouští, že měli v minulosti problémy, rozhodně ale prý ne takové, že by se nedaly řešit.

„Za dobu našeho manželství jsme se několikrát definitivně rozešli a pak zase sešli jako většina párů, co se doopravdy milují,“ nechala se před časem slyšet Březinová, která se se svým smutkem uzavřela na statku v Suchdole u Kutné Hory.

Největší oporou jsou jí v této těžké chvíli  hlavně její děti Jan (18) a Vanda (16). Zpěvačka se tu jen stěží vyrovnává s tím, že z jejího života odešel už druhý milovaný člověk. V roce 1982 totiž stejným způsobem spáchala sebevraždu i její maminka.

„Bylo to něco strašného, to si nikdo neumí představit. Dodnes nikdo neví, co se stalo,“ prozradila nedávno zpěvačka. A jasno nemá ani tentokrát. „Případ prošetřujeme, zatím nemůžeme podávat žádné informace,“ sdělil policejní mluvčí Tomáš Hulan.



Přečtěte si
silvervoice
28. 7. 2011 • 11:44

Tato hyperemancipovaná žena s účesem a oblečením důstojníka SS asi nepochopila, že milé rodinné zázemí je důležitější než být "in".

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.