Vdova po Jindřichu Rotreklovi (†63), kterého srazila Dara Rolins: Čachrují s důkazy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vdova po Jindřichu Rotreklovi (†63), kterého srazila Dara Rolins: Čachrují s důkazy!

Dara Rolins
Dara Rolins (Foto Aha! –Pátek, Kundrát, Hykl)

Uplynul víc než rok od dne, kdy se Dara Rolins (38) v Praze v Šáreckém údolí fatálně srazila s motocyklistou Jindřichem Rotreklem (†63).

Jeho manželka Olga (60) se však se smrtí chotě dodnes nesmířila a je stále přesvědčena o tom, že vina je na straně populární zpěvačky!

I když žalobkyně už na podzim Daru zprostila obvinění z usmrcení z nedbalosti, Rotreklova rodina odmítá, aby zpěvačka vyvázla bez trestu. Skrze svého právníka proto požádala o došetření tragické nehody, které tak stále probíhá.

„Manžel je rok po smrti a jeho jméno stále není očištěno. Čekáme na revizní posudek, který by měl do celé věci vnést jasno. S posudkem, který si nechala vypracovat policie, totiž rozhodně nesouhlasíme,“ řekla deníku Aha! Rotreklová.

„Revizní posudek z Ústavu soudního inženýrství v Brně by měl být hotov snad do měsíce. Ten původní jsme napadli, protože nelze připustit, aby vyšetřovatelé manipulovali s důkazy,“ tvrdí právník Rotreklové Karel Friml. „Žádáme posudek, který zpracují odpovědné a fundované osoby, abychom konečně věděli, na čem jsme,“ dodal.

Právník Dary Rolins Robert Vladyka však už případ pokládá za víceméně uzavřený. „Čekáme ještě na revizní posudek, který požaduje protistrana. Podle mých informací by měl být hotov někdy koncem prázdnin,“ uvedl.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.