Případ Dary Rolins: Smrtelnou nehodu zavinila ona! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Případ Dary Rolins: Smrtelnou nehodu zavinila ona!

Dara Rolins
Dara Rolins (Aha! – Marek Pátek, internet)

Rodina Rotreklových jde znovu do boje se zpěvačkou Darou Rolins (38), jež před více než rokem způsobila dopravní nehodu, při které zemřel Jindřich Rotrekl (†63). Dlouhé měsíce se vedly dohady o tom, zda je zpěvačka viníkem. A nový odborný posudek to prokázal!

„Policie si nechala udělat od Ústavu soudního inženýrství revizní posudek, který potvrdil, že k nehodě došlo na straně Dary Rolins,“ řekl advokát Karel Friml, zastupující vdovu Olgu Rotreklovou (60).

Vdova Olga Rotreklová po celou dobu věřila, že se případ znovu otevře, i když policie případ odložila a trestní stíhání bylo pro nedostatek důkazů zrušeno. Rotreklová si přesto nechala udělat nový posudek, který nepotvrdil to, že by byla zpěvačka nevinná.

„Tento zhotovený posudek jsme předali policii a ta byla nucena určit, který z těch posudků je správný. Policie si nechala udělat od Ústavu soudního inženýrství revizní posudek, který potvrdil, že k nehodě došlo na straně straně Dary Rolins,“ řekl pro tn.cz advokát Friml. Policie tak bude muset nově otevřít celý případ.

„Jsem si zcela jist, že paní Rolincová bude obviněna, a dokonce přísněji než původně,“ dodává Friml. Původní obvinění Dary Rolins znělo usmrcení z nedbalosti, ale tentokrát by mohlo dokonce padnout i slovo »zabití«.

Posun v případu zastihl zpěvačku na chalupě. „O novém posudku jsem se dozvěděla až ze zpráv. Teď musím počkat do pondělí. Bojím se, co na to řeknou rodiče,“ uvedla Dara Rolins pro Blesk.cz.



Přečtěte si
turbulence
13. 9. 2011 • 16:59

NO jistě a kdo jiný by to byl asi nějakej pánbiček ,ta je tak blbá až to couva i mojí ***í dement slovenskej.Proč ji nezavřou hned aby zase nejela k moři si odpočinout s toho tlaku naní /že zabíjí lidi na silnicích/tihle přistěhovalci to je teda výhra pro čechy stakovouhle hienou tady musíme bít hnus je mi zní na blití....

1celeste
28. 8. 2011 • 19:06

tak slavná paní Darino odpovíte jak to ve skutečnosti bylo,jste pro mě vražedkyně,která si myslí,že za své rádoby peníze si koupí celý svět,nekoupíte si nic ani štěstí pro svou rodinu,se špatným svědomím se špatně žije

bobosa
28. 8. 2011 • 12:02

Myslim si ze jeji prachy budou hrat roli......ta svin.e sedet nepude....neverte tomu

Uživatel_235791
28. 8. 2011 • 11:22

Já moc a moc, užila si chudera svoje, zatímco ta vylíza.ná slovenská rozhoď-nožka Gamborová jezdila po BUlharsku, Kanárech a Floridě, haj-zla jedna zasra-ná !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.