Marcela Březinová po smrti manžela: Příšerně zhubla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Marcela Březinová po smrti manžela: Příšerně zhubla!

Fotografie
Fotografie (internal)

Zpěvačka Marcela Březinová se mohla vždy chlubit velmi pěknou postavou. Teď ale její štíhlost, která způsobená velkým stresem a smutkem z tragického úmrtí manžela, přerostla do extrému.

Březinová se od nešťastné události příliš na veřejnosti neobjevuje. Pro charitativní koncert nadace Magdy Malé Mater et pueri pro matky v nouzi ale udělala výjimku. „Je jasné, že se Marcela neustále trápí z té obrovské ztráty. O to víc si vážím toho, že přišla zazpívat,“ nechal se slyšet organizátor akce David Novotný.

V Divadle ABC, kde se koncert konal, vystoupily i další hvězdy showbyznysu jako například Michal David, Hanka Křížková, Vlastimil Harapes, Martin France, Vlasta Horváth nebo Tereza Mátlová. Ta dorazila i s nemocnou dcerou Emily. „Malá má teplotu, ale nemohla jsem to Magdě udělat, abych se na to vykašlala, tak to snad nějak zvládneme,“ dodala Mátlová.

A zatímco vystupovala, staral se o malou Emily pořadatel David Novotný, stejně jako o dceru Magdy Malé. „Mohli bychom si tě vzít domů,“ vtipkovala Magda, které se podařilo zhubnout o další 4 kilogramy. „To je rolí v muzikálu Popelka na ledě, pořád někde běhám, ale moc mě to baví. Doufám, že budou i další příležitosti si zahrát nějakou pěknou muzikálovou roli,“ říká.

Jestli jí to půjde tak dobře, jako charita, pak má zelenou. Během koncertu totiž vybrala úžasných 110 tisíc na pomoc matkám v nouzi.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.