Nálepková a Březinová v Poště pro tebe: Koho hledaly? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nálepková a Březinová v Poště pro tebe: Koho hledaly?

Fotografie
Fotografie (internal)

Pořad ČT Pošta pro tebe, který uvádí Ester Janečková, dává dohromady lidi, kteří se osobně nepotkali nikdy, nebo se z nějakého důvodu na dlouhou dobu odcizili. Tentokrát štáb natáčel ve společnosti Světlany Nálepkové a Marcely Březinové. Koho tyto dámy hledaly?

Když televizní štáb v čele s pošťákem Ondrou, Světlanou Nálepkovou a Marcelou Březinovou v Podole u Tábora zastavil, vzbudil velké pozdvižení.

Nebyly to ale Světlana s Marcelou, kdo někoho hledaly, nýbrž ředitel soutěže Muž Roku David Novotný. Ten se po patnácti letech setkal se svou známou Šárkou Švehlovou, s níž si doposud jen vyměňoval dopisy a pohledy.

A protože jeho nalezená kamarádka slavila zrovna 35. narozeniny, rozhodl se jí David přichystat překvapení v podobě návštěvy Marcely Březinové a Světlany Nálepkové. A to se opravdu povedlo.

„Jej, to je milé, jste mé oblíbené zpěvačky,“ vydechla překvapeně Šárka, pro kterou tento den bude jeden z těch veselých a šťastných. Už v dětství prodělala mozkovou obrnu, píšu si s ní od svých patnácti let a napsali jsme si 762 dopisů. „Je to fajn, protože v dnešní době si píšeme dopisy ručně a po žádným mailu,“ dodává David Novotný. Ten vše doplnil nezbytným narozeninovým dortem.

Přečtěte si
spajka
7. 7. 2011 • 08:26

Nálepková a Březinová - dvě slavné dámy.No commnet.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.