Noční můra Světlany Nálepkové: Podvodník! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Noční můra Světlany Nálepkové: Podvodník!

Nálepkovás vypečeným expřítelem.
Nálepkovás vypečeným expřítelem. (Aha! – Marek Pátek)

Noční můra zpěvačky Světlany Nálepkové (50) pokračuje. Před třemi lety ji podvodník David Radiměřský (36), jejíj bývalý partner, připravil o 200 tisíc korun!

A zatímco Světlana se s jeho zradou potýká dodnes, on v podvodech pokračuje! A opět nejde o malou částku.

Prostřednictvím internetové sítě Facebook po Radiměřském pátrá další poškozený! „Vydával se mimo jiné za zastupiele pro Prahu 7 a prodal mi státní byt za dvě stě tisíc korun. Mám k tomu všechny smlouvy a podklady, ale ty jsou falešné a byt nemám,“ stěžuje si prostřednictvím sociální sítě podvedený kupec Mirek Schneider. Tomu se stále nedaří peníze od Radiměřského získat zpět, a tak se mu na kobylku zkouší dostat právě přes Facebook.

To Nálepková měla více štěstí. „Slíbil mi, že dá všechno do pořádku a peníze mi vrátí. Dvě stě tisíc už mám opravdu zpátky. Je to ale hodně bolestné a smutné,“ přiznala už před časem zpěvačka, která se kvůli expartnerovi dostala do finančních obtíží. „Rozjetou kampaň na novou desku »Láska se vrací« za půl milionu jsem si musela zaplatit sama, ačkoliv jsem to měla původně slíbené právě od něj,“ stěžovala si Nálepková.

Přečtěte si
praha7
6. 2. 2011 • 09:50

Radiměřský byl od 2009 hledaný policií ČR. V polovině ledna 2011 byl zatčen a odpykává si 6 letý trest za podvody v Praze na Pankráci. A co se týče podvodů tak podělal spousty lidí o x desítek tisíc, nejvíc mu naletěly ženy které oblboval svojim šarmem (těch je nespočet).

love14
3. 2. 2011 • 15:17

Byla bych ráda, kdyby jsi se mi ozval na můj e-mail lalola3@email.cz a společně bychom učinili patřičné kroky. Děkuji

www.pasovec.eu
2. 2. 2011 • 17:28

Pokud čteš tento příspěvek, tak Ti radím, aby jsi se se mnou spojil. Vzhledem k tomu, že jsem využil všech zákonných prostředků a nic nepomohlo, tak se může stát, že někdo použije nezákonný prostředek.... já jsem proti takovému jednání, ale co naděláš když Ti chtějí přátelé bez tvého vědomí pomoci?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.