Topmodelka Krainová: Zase si rýpla do Verešové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Topmodelka Krainová: Zase si rýpla do Verešové!

Simona Krainová si rýpla do Verešové.
Simona Krainová si rýpla do Verešové. (Foto Profimedia.cz, Jan Tůma)

Kariéra v rekordním čase! Z modelky právničkou bez jakékoliv školy. Simona Krainová (46) už dnes večer vstupuje do Ordinace jako doktorka práv. Po dvou letech si tak opět zahraje v seriálu.

Mezi dlouhonohé krásky s titulem JUDr. se zařadila další modelka, i když zatím jen v seriálu. „Budu hrát právničku. Konečně se budu cítit jako Andrea Verešová, ale nemusela jsem kvůli tomu chodit do školy,“ rýpla si Simona do slovenské kolegyně.


Přestože má Krainová herecké zkušenosti z několika filmů a zahrála si i v seriálu (Kapitán Exner), do Ordinace vstupovala s určitými obavami. „Měla jsem hrůzu a respekt z hraní s Pavlem Řezníčkem a dalších opravdu profesionálních herců, kteří jsou zvyklí na seriálovou práci,“ přiznala deníku Aha! modelka.


Se svým hereckým kolegou Pavlem Řezníčkem (53) alias doktorem Brabcem se před kamerou setkala poprvé. „Musím říct, že mě velmi překvapil svým přístupem. Skvěle mě vedl, radil mi a současně mě respektoval. Chválil mě, což mi dodalo klid,“ pochvalovala si spolupráci představitelka právničky Stárkové.

Jak si povede jako zástupkyně pacientky, jež po porodu hodila své živé dítě mezi odpadky, se diváci mohou podívat už dnes ve 20.20 na Nově!

Ordinace v růžové zahradě 2 bude ještě hezčí. Přichází Simona Krainová!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.