Rázná slova tchyně č.2 : Rozvod Agáty a Jakuba opepřila i Batulková | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rázná slova tchyně č.2 : Rozvod Agáty a Jakuba opepřila i Batulková

Dana Batulková prý není na ničí straně.
Dana Batulková prý není na ničí straně. (Foto ara)

Ačkoliv Agáta Prachařová (34) a Jakub (36) se k rozpadu vztahu nevyjadřují a nevyjadřovali, co se děje odtajnila nakonec Veronika Žilková (56), která nechtěně na sociální síť napsala, že je její dcera v rozvodovém řízení. O manželství svého syna a snachy teď promluvila i Dana Batulková (61).

„Myslím si, že je to čistě jejich věc, my se do toho nijak nepleteme," zahrnula do odpovědi nejen sebe, ale i dceru Marianu Prachařovou, jelikož je, jak uvádí web Super.cz, oslovila tato redakce společně.  „Nemluvíme o tom, je to jejich život. Já už na takhle velké děti nemám páky," zkonstatovala herečka.

Podle jejích slov v kontaktu s Jakubem a Agátou pochopitelně je. Občas hlídá vnoučata. Do života se jim, jak řekla pro Super.cz, ale plést nehodlá. „Musí si dělat, co umějí, to už rodičům ani sestře nepřísluší ovlivňovat. Nejsme na ničí straně, abychom řešily, kdo udělal chybu. My to ani nevíme. Je to jejich život, my s nimi nebydlíme, musejí to vyřešit oni dva. Opravdu nikomu nestraním," zdůraznila pro uvedený web Batulková, která prý ani neví, jestli už manželství definitivně odzvonila hrana. „Uvidíme časem. Opravdu to nevíme. Jakub je kluk, nesvěřuje se," uzavřela téma.

Dana Batulková a Jan Onder řekli, proč předbíhali ve frontě při loučení s Karlem Gottem: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
18. 10. 2019 • 23:33

Řekla bych, že Batulková chce vidět vnouče, tak mlčí.Žilková je odporná uřvaná nána, která Batulkové dělala peklo na zemi a její o nic míň trapná Agáta stejně sbalí kufry a půjde bydlet zadarmo na české velvyslanectví v Izraeli.
Z toho by člověk brečel, jaký šunt se může stát v Česku politickou sélebritou .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.