Za dobrotu na žebrotu! Krampol terčem nenávisti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Za dobrotu na žebrotu! Krampol terčem nenávisti

Jiří Krampol
Jiří Krampol (Foto: K. Kopáč, D. Černovský)

Velmi dlouho svoji manželku omlouval, umetal jí cestičku a zahrnoval Hanku pouze láskou a pochopením. Po jejích excesech a drastickém zhoršení zdravotního stavu ale konečně i on pochopil, že to tak nejde. I když mu to manželka dává »sežrat«, Jiří Krampol (81) už má jasno.

I jemu konečně došlo, že to, co Haně Krampolové (57) skutečně pomůže, je tvrdý režim a řád. Sám vidí, že se její stav konečně lepší, ale ona nejspíš na svém muži aktuálně nenechá »nit suchou«. „Manželka ožila. Vypadá skvěle, přibrala sedm kilo. Kdybych řekl, že je naštvaná na to, že trvám na jejím pobytu v léčebně, tak to by byl ještě chabý výraz. Ale minimálně tři měsíce má ještě před sebou. Jinak by to nemělo cenu,“ stojí si konečně za svým skálopevně Jirka, jak přiznal pro web eXtra.cz.

Nutno podotknout, že i on bez manželky konečně nabírá druhý dech a vypadá lépe než jindy. „Dvakrát týdně chodím plavat, dvakrát týdně taky do posilovny. Snažím se udržet fit. A taky už mám lepší nohu. Měl jsem přetržený vaz, takže jsem ušel sotva pár metrů, teď už dám aspoň kilometr. Na dědka dobrý!“ dodal pro citovaný web spokojeně Krampol.

Zoufalý Jiří Krampol promluvil o tom, proč opustil dočasně nemocnou manželku Hanku: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
defakto
6. 9. 2019 • 13:22

... Krampole , běž už do ***e aj stou svou ženou !

reiner
6. 9. 2019 • 12:58

Potřebuje prachy ....

Mnau1
5. 9. 2019 • 15:51

Uz to zase zacina. Hlavne, ze minule rikal, ze nema, nebo nesmi o Hance podavat informace.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.