Víme, koho nabourala Brožová: Auto s dítětem známé političky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Víme, koho nabourala Brožová: Auto s dítětem známé političky

Kateřina Brožová
Kateřina Brožová (Foto Aha! – Marek Pátek, Profimedia.cz)

Když se Kateřina Brožová (51) stala účastníkem hromadné nehody na D1, tak ji ani ve snu nenapadlo, že mohla ohrozit život pětiměsíční Emy, dcerky středočeské hejtmanky Jaroslavy Jermanové (48, ANO). Holčička byla totiž ve voze Škoda Kodiaq, do kterého vrazil hereččin Mercedes GLE 350d.

„Nezlobte se, je to ale čistě má soukromá věc ,“ řekl deníku Aha! manžel Jermanové a kadeřník z Benešova Jakub Pokorný (33), který vezl dceru Emu v dětské sedačce v černé Škodě Kodiaq, který utrpěl největší škody.

„Ano, manžel stál v koloně, jel vlastním autem, ve kterém byla naše dcera, a paní Brožová do něj narazila. Naštěstí se nikomu nic nestalo a paní Brožová byla velmi slušná,“ komentovala nehodu sama Jermanová. „Emička byla po nárazu trochu vylekaná a plakala. Po chvíli ale usnula a tvářila se spokojeně. Jen po dvouhodinovém protokolování policie se potom dožadovala přebalení, k čemuž ochotně poskytli zázemí pracovníci silniční asistence v jejich vozidle,“ popsal Aha! nehodu očitý svědek nehody.


Nehoda se stala na 4,5. kilometru dálnice D1 se ve středu dopoledne. Šlo o hromadnou bouračka čtyř osobních vozidel. „Hromadná nehoda nám byla oznámena přesně v 9.59 hodin, došlo ke střetu čtyř osobních vozidel naštěstí bez zranění. Dechové zkoušky všech účastníků nehody byly negativní,“ uvedla mluvčí Veronika Čermáková. Mercedes Brožové měl po něhodě zničené levé světlo a zohýbané plechy.

„Stalo se to v zúžení ve směru na Prahu v koloně. Ta se najednou rozjela, ale někdo to tam vepředu zašlápl, a bylo to, nedobrzdila jsem. Nikomu se naštěstí nic nestalo a teď nás budou odtahovat,“ popsala šokovaná Brožová.

Nestárnoucí Kateřina Brožová: V upnuté róbě předvedla, že v 51 letech je stále kus!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
libormer
2. 8. 2019 • 07:21

Kde jí vytírali hovna snad ani vědět nepotřebujeme...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.