Skromná Filipová se nezdá: Doma ukrývá miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Skromná Filipová se nezdá: Doma ukrývá miliony!

Lenka Filipová zpívá už třicet let a má na svém kontě hity jako Zamilovaná, Za všechno může čas či duet Mosty s Karlem Zichem.
Lenka Filipová zpívá už třicet let a má na svém kontě hity jako Zamilovaná, Za všechno může čas či duet Mosty s Karlem Zichem. (Tomáš Martínek, Universal)

Zpěvačka a kytaristka Lenka Filipová (63) si už roky drží stejnou image. Je milá, usměvavá, miluje kytaru, zpěv, neprovází ji žádné skandály. Na okázalost si rozhodně nepotrpí, i když by mohla. Doma má prý totiž slušné jmění.

Opulentní večírky, objektivy fotoaparátů a předimenzované sportovní haly metou Lenky Filipové nikdy nebyly. Vždycky preferovala spíše intimní prostředí menších klubů, kde má své posluchače téměř na dosah, své soukromí si pak držela „pod pokličkou“. A přitom patří podle webu Šíp.cz mezi slušně zajištěné dámy. I když nedává svůj materiální standard okázale najevo, nežije si prý vůbec špatně. Podle Šípu totiž vlastní lukrativní vilu v pražské čtvrti Ořechovka, jejíž cena se pohybuje minimálně kolem deseti milionů korun.

A i v garáži jí stojí pořádné fáro. Na své koncerty totiž nejezdí žádnou starou šunkou, ale luxusním autem Range Rover v hodnotě tří milionů korun. Její nemalé příjmy pak podle Šípu pocházejí nejspíš z koncertování ve Francii. A díky tomu, že je muzikantka skromná a pracovitá, mohla zaplatit své dceři Lenny, která si vybudovala rovněž úspěšnou pěveckou dráhu, v Londýně drahou školu.

I když se Lenka Filipová otáčet a slušně vydělat, nikdy ale neztratila pokoru. Sama moc dobře ví, že větší hodnotu než všechny peníze světa, má zdraví. Ona sama o něj nedávno musela zabojovat, když jí lékaři diagnostikovali rakovinu.

Lenka Filipová promluvila o nemoci i zradě manžela: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.