Troška odráží útok známé herečky: Udělala ho*no! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Troška odráží útok známé herečky: Udělala ho*no!

Troška si tento útok nenechal líbit.
Troška si tento útok nenechal líbit. (Foto Aha! – Mária Rušinová, Martin Přibyl)

Martina Adamcová (50), která se proslavila rolí četařky Babinčákové ve filmovém hitu Tankový prapor, otevřeně zkritizovala poslední filmy Zdeňka Trošky (63). Ten si to ale nenechal líbit…

Podle herečky šla kvalita Troškových filmů dolů. „Žiji sice v Kanadě, ale české filmy sleduji a řekla bych, že mám v této oblasti docela přehled. Musím se však přiznat, že jsem příšerně zklamaná z toho, co pouští do světa Zdeněk Troška. Ani nejde o téma, co točí, ale o to, jak to točí. Je to filmařsky absolutně nezvládnuté. Viděla jsem pohádku Strašidla i Babovřesky.

Umím pochopit úspěch toho filmu, protože určitému typu diváka se to určitě líbí. Je mi jen líto, že to Zděnek nedělá pořádně. Mám ho ráda a jeho staré filmy se mi moc líbí, ale přijde mi, že v posledních letech spíš hledí na kvantitu než na kvalitu,“ řekla pro Sedmičku Adamcová s tím, že režisér hledí pravděpodobně zejména na vlastní zisky.

Zdeněk Troška z těchto slov samozřejmě radost neměl. „O co jí jde? Známe se od roku 1990, kdy se mnou dělala nějaký pořad pro televizi. Potkali jsme se asi třikrát a od té doby jsem ji neviděl, ani jsme spolu nemluvili. Tehdy byla příjemná a fajn, takže tomu nerozumím. Podle toho, co mi říkáte, Martina asi v té Kanadě zmoudřela a stala se z ní zaoceánská filmařka. To víte, já jsem jen kluk z jihočeské vesnice. Asi tedy těch jejích kvalit nedosahuju,“ okomentoval režisér celou situaci. Nezůstalo však jen u těchto slov. „Tyhle dámy mě vyloženě těší. V životě udělaly úplné ho*no, nikdy nic nenapsaly a nikdy nic nenatočily, ale mají keců jako Palacký. Stejně jako většina českých kritiků přesně ví, jak by natočila film – kdyby to uměla. Tyhle dámy – jak já říkám – rudý dráp a dlouhý kouř, sedí v kavárně a hovoří o tom, jak se tohleto a tamhleto nepovedlo, ale samy neudělaly ani prd! To miluju! Ale tak jo. Paní Martině děkuji, že mi alespoň takhle věnovala tichou vzpomínku,“ dodal Troška s tím, že se nehodlá dál rozčilovat.

Proč se Zdeněk Troška rozhádal s Novou? To se dozvíte v našem videu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
reiner
10. 4. 2017 • 08:06

Babovřesky - jedna hrůza, škoda ....

defakto
9. 4. 2017 • 17:14

... jak může vědět co natočila Adamcová v Kanadě ?

britva
9. 4. 2017 • 14:40

dobrá reakce Trošky na tu Adamcovou

mazd
9. 4. 2017 • 13:21

Kvalita filmů pana Trošky jde opravdu dolů a katastrofické Babovřesky tomu daly korunu. Normálně mi bylo stydno se dodívat do konce.Škoda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.