Troška promluvil o milencích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Troška promluvil o milencích!

Zdeněk Troška žádnou zášť vůči exmilenci necítí.
Zdeněk Troška žádnou zášť vůči exmilenci necítí. (Foto: Marek Pátek)

Zdeněk Troška (63) už nějakou dobu svou homosexualitu netají. Faktem ale je, že pro něj vždy byla přednější práce než milostný život. To však ještě neznamená, že by žádní milenci nebyli...

„Je pravda, že jsem občas přivedl nějakého kamaráda," zavzpomínal Troška pro Sedmičku na dobu, kdy šel před matkou s pravdou ven. „Ale přiznám se, že jsem při té své práci na vztah ani neměl čas. A on začal na mou práci žárlit. Bohužel u mě vždycky byla práce na prvním místě. Takže jsme se rozešli, ale v dobrém. Jsme stále kamarádi. Když se dnes potkáme nebo se někde sejdeme, normálně se pozdravíme a poklábosíme, co je nového. Rozhodně tam nebylo takové to zhrzené pálení mostů a podobně," rozpovídal se režisér o dávném milenci.

„Takhle by to mělo fungovat i mezi heterosexuálními partnery. Vždyť život je tak hrozně krátký, že nemá cenu si ho jakýmkoli způsobem zatěžovat nebo komplikovat," dodal Zdeněk, který i bez stálého partnera alespoň navenek působí velmi spokojeně.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.