Zemětřesení v Ordinaci: Krutý konec další hvězdy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zemětřesení v Ordinaci: Krutý konec další hvězdy!

Zbavili se jich v jednom týdnu!
Zbavili se jich v jednom týdnu! (Foto pro Aha! – ČT, Nova)

Smrt a předávkování kokainem! Dvě zcela rozdílné tragédie, ale stejný konec. Prvně v Ordinaci v růžové zahradě dostala stopku Valérie Zawadská (58) a teď i Robert Jašków (47). Nova se v jednom týdnu zbavila hned dvou hvězd.

Pro Zawadskou, jejíž postava Romana Babáková v úterý na televizních obrazovkách umřela na fibrózu plic, je to konečná. Jaškow má ale přece jen malou nadějei „Docent Leoš Mára včera za dramatických okolností opustil Kamenici. Odjel na léčení ze závislosti na kokainu po předávkování. S odchodem postavy z Kamenice bylo od počátku počítáno, rozuzlení jeho příběhu vychází z dlouhodobých dramaturgických plánů,“ prozradila deníku Aha! PR koordinátorka seriálu Kateřina Kotalová. 

Přestože není o jeho návratu ve scénáři ani čárka, za nějaký čas může být všechno jinak. „Seriálové postavy ale přežívají díky divákům a Robert Jašków je skvělý herec. A tak vzhledem k pozitivním diváckým ohlasům, autoři již nyní uvažují o jeho návratu,“ dodala Kotalová. První smrt před kamerou
Valérie Zawadská (58) v Ordinaci skončila. Její postava, řidička kamionu Romana Babáková, v seriálu zemřela. Poprvé před kamerou. „Dělalo mi velký problém zadržet dech a nemrkat,“ svěřila se. A neměla to vůbec jednoduché. Točilo se totiž při teplotě minus 10 stupňů. Herci a štáb byli na place od rána do odpoledne. „Pořádně jsem nastydla a bylo jedno, jak jsem byla oblečená,“ prozradila herečka. Mimochodem, její smrt se točila ve stejný den jako pohřeb. Jen smuteční obřad proběhl o něco dřív...



Přečtěte si
-bello-
11. 3. 2017 • 00:07

Já to vážně neznám, nekoukám na kraviny, ale myslím, že usedat před TV jen aby někomu z té slátaniny něco neuteklo je pro lidi seriálový taky děsivá závislost. A proč by nemohl být MUDr. na drogách?Má k nim nejblíž a doktoři drží pospolu.Kdo by asi šel a žaloval, dokud by se nestal průšvih.Omyl je myslet, že v dnešních nemocnicích je to možnější, než za minulé éry.Opak je pravdou.

rezacek
10. 3. 2017 • 23:19

Zfetovaného lékaře jsem zažil (neoperoval). Ale že by někdo vyjmul zbytečně zdravé žebro a předstíral nádor, to prostě nejde. Uvědomuje si autor, že u operace jsou 2-3 operatéři, 1-2 anesteziologové, 1 instrumentářka přímo u stolu, další nejméně 1-2 asistentky pro anesteziologa, zřízenec (holka pro všechno) - a před očima všech že by udělal takovou lumpárnu - no to by musel být opravdu zfetovaný.

fizi
10. 3. 2017 • 16:57

gurke-skvělý postřeh!Takovou p......u umí vymyslet málokdo

ivoadler
10. 3. 2017 • 11:15

S těmi drogami to tvůrci fakt přepískli. Ale co, třebas je to v dnešních nemocnicích možné. Jak je v dnešních seriálech běžné, furt se tam řeší nějaké vztahy. Nojo, první řada Nemocnice na kraji města to není.

6010
10. 3. 2017 • 09:41

Zawadská i Jašków, oba skvělí herci.Ale je jich tam více.Zrovna tak Rychlý,"Bobo" s "Heluš" aj. Tentokrát se výběr herců v tomto seriálu opravdu povedl.Na jiné seriály nekoukáme, jen na Ordinaci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.