Čenský z Ordinace: Dojel na suchý zákon! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Čenský z Ordinace: Dojel na suchý zákon!

Jan Čenský
Jan Čenský (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, TV Nova)

Mezi hvězdami Ordinace vypukla epidemie! Po Martinu Zounarovi (49) přišel o řidičák také Jan Čenský (55). Primář Suchý zřejmě dojel na »suchý zákon« za volantem a musí využívat veřejnou dopravu.

„Co je na tom divné, že jezdím vlakem? Ano, jezdím i metrem, tramvají i autem,“ reagoval na náš dotaz Čenský. Podle zjištění Aha! ale herec na sklonku loňského roku přišel o papíry. Reportéři deníku Aha!, kteří mu byli na stopě, ho zastihli na cestě z natáčení Ordinace domů do Pyšel.

Je prý milý
V Hostivaři nastoupil na vlak, kterým se svezl do Strančic. „Pan Čenský jezdí často vlakem. Je velmi milý. Vždy jede do Strančic, kde ale musí čekat půl hodiny na spoj do Pyšel,“ prozradil nám usměvavý průvodčí z vlaku, který si VIP pasažéra nemůže vynachválit.

Lenost zvítězila
Podobně je na tom také představitel MUDr. Boba Švarce. Zounarovi řidičák zabavili kvůli jízdě pod vlivem alkoholu. „Mrzí mě to, lenost prostě zvítězila. Prostě jsem pitomej! Jel jsem asi tři sta metrů do krámu a doma jsem si dal skleničku. A myslel jsem si, že mi to projde,“ přiznal deníku Aha! Zounar.

Stává se to často
To, že jeho kolega Čenský do hostivařských ateliérů, kde se Ordinace natáčí, jezdí »sockou« ví. „To se stává často! Nejsme jediní, kteří nemůžou řídit. Já jsem to vyřešil tak, že mě na natáčení vozí produkce. A dá se to stíhat i tak, že někdo jezdí dopravou,“ dodal herec.



Přečtěte si
ppadys13
28. 2. 2017 • 12:11

můžeš to přeložit ???????????????

ladua
28. 2. 2017 • 09:24

Pan čensky je dost breri herec nevěřim že mu vzali řidička

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.