Co se dělo před likvidačním útokem na Hrůzu? Tato žena mohla tragédii zabránit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Co se dělo před likvidačním útokem na Hrůzu? Tato žena mohla tragédii zabránit!

Michal Hrůza stále bojuje o život.
Michal Hrůza stále bojuje o život. (ČTK)

Co se dělo před brutálním napadením zpěváka Michala Hrůzy (43)? Velká párty na které byla i matka jednoho z útočníků! Ti jsou vyhlášení tím, že se pdo vlivem alkoholu rádi perou. Proč tomu ale nezabránila ona?

Oba útočníci, kteří mohou za to, že zpěvák Michal Hrůza bojuje stále o život v ostravské nemocnici, jsou velcí kamarádi. „Na Stodolní se v ten večer vydali oslavovat spolu s matkou jednoho z nich. Ta nežije totiž v Čechách a přijela za synem na náštěvu,“ prozradil deníku Aha! zdroj z okolí útočníků. „Dokonce dorazila i přítelkyně druhého kamaráda a pořádně se pilo, což je u nich zvykem. Taky je zvykem, že když se opijí tak jsou agresivní,“ doplnil zdroj.


Jen před časem oba agresoři dovršili teprve plnoletost. Deník Aha! se matku jednoho z mladíků pokusil kontaktovat a vyzpovídat. „Nic nebudeme komentovat,“ dostalo se odpovědi redaktorovi. Podle neověřených informací se mají pokoušet lékaři zpěváka pomale probouzet z umělec spánku, teprve po jeho procitnutí bude patrné, jaký je rozsah poškození jeho mozku. „Na oba mladé muže byla uvalena vazba, další informace vzhledem k probíhajícímu vyšetřování nebudeme prozatím poskytovat. Na případu však intenzivně pracujeme,“ řekl tiskový mluvčí policie Petr Svoboda.

Přečtěte si
pavucinka
21. 7. 2014 • 20:58

Znám ho jen přes jeden roizhovor v rádiu. myslím, že byl dobrý muzikant a měl co dělat se závistí.

ararat
21. 7. 2014 • 16:49

bohužel machrovat se nevyplácí ad1 a ad2 proč by tam neměl být pan Hrůza jako,ty asi nemáš všech 5 pohromadě,běž se léčit.Až budeš mít děti,tak už tě vidím jak sedíš doma..hahahaha

ararat
21. 7. 2014 • 16:46

Za tohle neštěstí,nemůže žádná Stodoloní,zločiny se dějí všude v republice .Že pa Hrůza je v takovém stavu mohou určitě oba kluci a i kdyby byla vina na panu Hrůzovi,nikdo nemá právo tak brutálně zaůtočit.Taže tihle grázlové by měli dostat flastr tak na 20 let,aby druzí věděli co je čeká a nemine v podobném ataku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.