Zpěvák Michal Hrůza (43) s vážně zraněným mozkem: Mohla za to cizí žena? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zpěvák Michal Hrůza (43) s vážně zraněným mozkem: Mohla za to cizí žena?

Michal Hrůza podstoupil operaci hlavy
Michal Hrůza podstoupil operaci hlavy (Foto Aha! – Jiří Krušina, Facebook, ara)

Smrt mu dýchá stále na paty! Michal Hrůza (43) je od čtvrtečního dopoledne po operaci mozku v umělém spánku. Jeho zdravotní stav je nadále opravdu vážný. „Pro zpěváka bude kritických dalších 48 hodin,“ prozradil včera ráno zdroj z okolí zpěváka. Deník Aha! získal svědectví lidí, kteří byli ve Stodolní ulici v době, kdy tam došlo ke krvavé rvačce, při níž Hrůza utrpěl vážné zranění.

„Viděla jsem jen, jak leží nějaký chlap na zemi. Vůbec mě nenapadlo, že jde o toho slavného zpěváka. Měl hlavu od krve a vypadal jako nějaký opilec,“ řekla servírka Aha! z Dublin pubu ve Stodolní ulici.


V osudnou noc dle ostravských taxikářů Hrůza s kapelou obcházel několik hospod. „Měl upito a chvílemi byl i nepříjemný,řekl Aha! jeden z nich. „Jedna verze je, že si šel pro jídlo a byl napaden. Podle druhé se dohadoval se skupinkou chlapů a dostal ránu. Poslední verze je, že si Hrůza vedl nějakou slečnu. Přijel její přítel a jednu mu vrazil,tvrdí ostravský taxikář.
„Věc je kvalifikována jako
těžké ublížení na zdraví. Pachateli hrozí trest odnětí svobody od tří do deseti let,“ řekla Aha! policejní mluvčí z Ostravy Gabriela Holčáková. Policie incident stále vyšetřuje a je na slovo skoupá. Jisté je, že incident natočila kamera ze vzdálenosti několika metrů. Pachatele tak nebude těžké najít.

Stodolní nikdy nespí
Stodolní ulice v centru Ostravy je místo, které nikdy nespí. Desítky barů, hospod a tanečních klubů jsou lákadlem pro mís tní i turisty z celé Evropy. K incidentům dochází denně. Ke zk lidnění situace přispívají pravidelné policejní razie. „Pere se to tady pořád. Michal se zranil asi až po pádu na tvrdou dlažbu,“ konstatoval taxikář Mirek.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.