Reportérka Mráčková už nemusela být mezi námi: Rychlá operace ji zachránila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Reportérka Mráčková už nemusela být mezi námi: Rychlá operace ji zachránila!

Nechybělo málo a Karla Mráčková již nežila...
Nechybělo málo a Karla Mráčková již nežila... (Foto: Facebook.com)

Stačilo málo a mohlo se stát neštěstí. Reportérka Televizních novin TV Nova Karla Mráčková (41) minulý týden musela podstoupit operaci břicha V Nemocnici Na Bulovce. Jenže původně se snažila ukrutné bolesti banalizovat, a když jí lékaři upozornili na nutnost okamžitého zásahu operatérů, nechtěla nic takového připustit.

A maminka tří dětí tuto neuváženost na sociální síti otevřeně přiznala. „Byly to potíže, které už jsem několikrát zažila. Náhlé břišní bolesti. Vždycky to spravila kapačka, proto jsem trvala na tom, abych mohla jít domů,“ řekla Aha! Karla. Za všechno zřejmě může její přehnaná poctivost, kdy v době dovolených nechtěla připustit svou absenci v práci. "Chtěla bych se omluvit doktorům za moji hysterii. Brečela jsem, že žádnou operaci nechci a chtěla jsem jít druhý den do práce," vyprávěla nám Mráčková, která však už další bolesti nemohla jen tak přejít. Šlo totiž o zánět dělohy, který zanítil i další orgány. Zánět  slepého střeva a pobřišnice. Operace tak byla nutná. Naštěstí všechno dobře dopadlo. A takhle vyjádřila Karla Mráčková svůj dík lékařům z Bulovky:

"Ano, je tomu tak. Když už nemoc přijde, je důležité, aby o pacienta bylo dobře postaráno, aby se co nejdřív uzdravil a ta zdravotní trampota byla rychle pryč. Ve středu 9.7. v noci jsem byla hospitalizována na chirurgické klinice a po několika hodinách, tedy ve čtvrtek nad ránem mě lékaři Vendulka Brabcová a Petr Šlauf operovali. Chtěla bych jim nesmírně poděkovat za to, že mě svým profesionálním úsudkem přesvědčili, že operace je skutečně nutná, což se během operace potvrdilo. Pokud bych trvala na svém názoru, že stačí kapačka, možná bych už tenhle vzkaz nepsala... Tímto bych jim ještě jednou chtěla velice poděkovat a stejně tak sestřičkám za milou péči a skvělou organizaci při mé urgentní hospitalizaci. Po dvou dnech se mě ujali na gynekologicko-porodnické klinice, kde vzorná a laskavá péče lékařů a sestřiček pokračovala. Díky Karla"

Vyhráno ještě nemá

Karla chce jít už v pondělí do práce, zároveň však slibuje, že bude dodržovat šetřící se režim, tedy že nebude nikde běhat. Jenže se zdá, že tenhle plán bude muset ještě na chvíli odložit. V posledním telefonátu se nám totiž svěřila: "Začíná mi být hůř, tak přemýšlí, jestli nepůjdu zpátky do nemocnice, zvyšuje se mi tep." A my za Ahaonline.cz Karle přejeme, ať už to není nic vážného a ať se rychle zotaví.


Přečtěte si
kubajakub
17. 7. 2014 • 12:01

No, bohužel o závisti to tady v téhle zemičce je především.

kubajakub
17. 7. 2014 • 12:01

Držím Káje všecky palce a doufám, že brzy bude zdravá a v pohodě. Je to příjemná a sympatická dáma, hlavně ať si také uvědomí., že zdraví je přednější než práce. To si bohužel v dnešní době člověk často uvědomí, až když sedí hrobníkovi na lopatě. Vím to z vlastní zkušenosti. Takže Káje přeju uzdravení a klid.

napalmdeath
17. 7. 2014 • 07:33

prejeme ji brzke uzdraveni a lidi nebudte tak krytycti je to taky jen clovek to me pripada jako bleda zavist

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.