Lidská hloupost je nekonečná: Farmářka Zuzana a Josefova Katarína jsou toho nezvratným důkazem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lidská hloupost je nekonečná: Farmářka Zuzana a Josefova Katarína jsou toho nezvratným důkazem!

V sedmém díle reality show Farmář hledá ženu perlí Katarina a Zuzana
V sedmém díle reality show Farmář hledá ženu perlí Katarina a Zuzana (Reprofoto: reprofoto FTV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Připravte se! Z dalšího dílu Farmáře na vás totiž bude z obrazovky stříkat koncentrovaná lidská hloupost. Každá žumpa mívá své dno, jen ta farmářská je jaksi bezedná. To, co předvádějí některé protagonistky reality show Farmář hledá ženu, to je prostě k nevíře. Příkladem dnes budiž farmářka Zuzana a Josefova nápadnice Katarina, i když každá trpí jiným druhem omezenosti.

Je to vůbec ženská?

Zuzana, která svým chováním dokazuje, že se jako žena narodila jen omylem, předvádí názorně, jak může člověk činit mylné závěry, když myslí něčím jiným, než mozkem. Hned na počátku překvapí, když o pracovitém a od pohledu poctivém chlápkovi, jako je požárník Martin, tvrdí, že je nedůvěryhodný a neupřímný. "Moc mu nevěřím," tvrdí majitelka pěstěného "bíbra", která se stále tváří, že sežrala Šalamounovo víte co.


Hassanovi "sežere" všechno

Zato tlučhuba, nemakačenko a evidentní levák Hassan, z toho naše krasavice vyloženě teče jako nanuk na sluníčku. Tam, kde člověk trne, jak je český Turek trapný, ona se rozplývá nad jeho vtipem. Tam, kde jí chlapec tahá na vařené nudli, vykládá nesmysly, aby dostal farmářku do postele, tam je pro Zuzanu nesmírně zábavný a inteligentní. Ta žena je prostě totálně mimo a sympatie diváků si už jen těžko získá.

Katarina předvádí opravdu kanální způsoby!

Jen krátce se zmíníme o úrovni Josefovy nápadnice Kataríny. Jistě si vzpomenete na památná slova doktora Štrosmajera: "Kdyby hloupost nadnášela, tak vy se tu vznášíte jako holubička!" To v případě doslova primitivního stvoření, jako je tato soutěžící, platí stonásobně! Neuvěřitelné scény, kterých se divák stává svědkem, jsou naprosto uzemňující.

Hloupost, která bolí

Tupost, vulgarita, hysterie a znovu hloupost! To jsou atributy, kterými vládne tato pokladní z hypermarketu. Když nečekaně přijede nová soutěžící Simona z Berouna, aby doplnila skvostný Josefův harém. Semetrika Katarina dostane záchvat a nadává příchozí i farmáři zcela odzbrojujícím způsobem. To prostě musíte vidět!


7. díl vypečené reality show Farmář hledá ženu uvidíte dnes ve 20:15!!!



Přečtěte si
6010
6. 3. 2014 • 12:04

Já to sleduji spíše pohledem psychologa a nevěřím svým očím, ani uším, co je mezi námi za lidi.To je tedy "materiál".

eremita
28. 2. 2014 • 23:36

No tak se sexuálně frustrované kníračce pozdává Turek, blábolící o sexu starouš bude neškodný, taky co by s těmi blonďatými vyžilými obstarožními stvůrami s projetou zárukou prožíval za vášeň...A nerozvedená Simona, do počtu z invence scénáristů? Ale sranda s nima je, jen pro společný život není ani jeden z exibibujících.

inocenta
28. 2. 2014 • 18:27

Farmářky na to mají i právo, ale je strašné,když některé studované/ zřejmě v Plzni, nemají evidentně svůj intelekt v potřebné výši a jejich charakter taky asi pokulhává ve snaze něco obejít, pak spíše padá.

qwertina
28. 2. 2014 • 17:47

qwertina
28. 2. 2014 • 17:46

Zuzana by mela byt chlap a Katarina mela zustat na Slovensku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.