Zpěváka Krajča poslala manželka k čertu: Za odlukou a rozvodem stojí zálety! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zpěváka Krajča poslala manželka k čertu: Za odlukou a rozvodem stojí zálety!

Richard Krajčo má s ppoulíčkovou dvě děti.
Richard Krajčo má s ppoulíčkovou dvě děti. (Aha! – Martin Hykl)

I když se navenek snaží působit jako správňák, nejspíš jím ve skutečnosti není. Jak jinak si vysvětlit, že již druhé manželce s jinak oblíbeným hercem a zpěvákem Richardem Krajčem (36) došla trpělivost? Po zpěvačce Ivě Frühlingové (31) dává Krajčovi košem Martina Poulíčková (34), která má evidentně plné zuby jeho záletů a mimomanželských aktivit...nejde ale o politiku!

Náročná Poulíčková nechce hrát druhé housle

Martina již dříve v rozhovoru  pro Aha! nastínila svou povahu: "Vím, že jsem hodně náročná, možná trochu neústupná a nekompromisní." Po rozchodu s Poulíčkem měla dokonce z vážných vztahů s muži strach. Navíc je hádavá. "Já se pohádat umím, dokonce to občas potřebuji, abych ze sebe dostala negativní emoce," řekla. Tak tomu bylo i tentokrát. „Po hádce si v klidu sedli a na všem se domluvili. Krajčo si v dubnu našel byt pár ulic od domu, ve kterém žije Martina s dětmi, koupil ho a odstěhoval se," uvedl zdroj časopisu Spy.

Krajčo se pro věrnost až za hrob nehodí

Bývalá modelka a žena ušatého sporťáka porodila nenechavému Richardovi dvě děti, leč ani ty nemohly zabránit rozvodu po pětiletém manželství. "Ano, rozvádíme se. To je vše, co k tomu řeknu. Prosíme všechny, aby respektovali naše soukromí," řekl Krajčo pro server iDnes.cz. Podle zdroje z blízkého okolí Poulíčkové se Martina cítí příliš stará na to, aby někomu hrála druhé housle. Že jde o Krajčovy nevěry se tak dá předpokládat.



Přečtěte si
anezat
26. 9. 2013 • 22:49

Pavel Poulíček kvůli ní koupil krásný dům, ona ho nechala být. Lidé jako Krajčo jsou stále zamilovaní, proto se nemají ženit...

johanka
26. 9. 2013 • 15:30

Myslím, že Krajčo si o sobě myslí víc, než je dobré. Národní divadlo by měla být pro každého DOBRÉHO herce čest, že zde m ůže vystupovat. A tenhle "všeumělec"si myslí, že tím, že odejde z ND, tak že bude někomu chybět ?? To těžko. No a pokud jde o paní Poulíčkovou, tak ta se neztratí. No a děti jistě strádat nebudou. Vždyť ten jejich slavný tatínek doma často jistě nepobýval .....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.