Mareš v Hlasu ČS: Poulíčková je hyena! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mareš v Hlasu ČS: Poulíčková je hyena!

Pepa Vojtek má ve finále Barboru Švidráňovou a Markétu Poulíčkovou
Pepa Vojtek má ve finále Barboru Švidráňovou a Markétu Poulíčkovou (Profimedia.cz)

Během přímého přenosu show Hlas Česko Slovenska to od moderátora Leoše Mareše schytala Markéta Poulíčková. Přirovnal ji k hyeně!

Poulíčková se probojovala až mezi osm finalistů a není divu, že na chválu koučů reagovala hlasitým smíchem, který neunikl pozornosti Leoše Mareše. "Směješ se jako hyena chcechtavá," upozornil ji, a Markéta přiznala, že tuto poznámku neslyší poprvé.

V ponědlí už jí ale do smíchu moc nebude, protože se utká o postup s Barborou Švidráňovou, na které se pořádně vyřádili stylisté. Její stylizace do Lady Gaga se příliš nevydařila, i když podle koučů předvedla jeden z nejlepších výkonů celé soutěže. Michal David dokonce prohlásil, že byla lepší než originál.

Miloš Novotný z týmu Dary Rolins se přiznal, že mu nejlepší radu udělila maskérka. Při nástupu na jeviště má podle ní zadržet dech, aby nešel vidět jeho pupek.

V Hlasu Česko Slovenska v pondělí zůstanou poslední čtyři zpěváci. O tom, kdo vypadne, tentokrát nerozhodnou samotní koučové, ale na další vývoj budou mít vliv i diváci svým hlasováním.

Co se děje v životě arogantního milovníka luxusu Rytmuse? Čtěte zde: http://www.ahaonline.cz/rytmus



Přečtěte si
hillaarkaa
28. 5. 2012 • 09:13

Je jiný kafe-tam se všichni mají rádi,všichni se všemi péércají,ukazují pekáče a ššulíny ve sprchách-hezky v přímém přenosu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.