Poulíčková s bičíkem: Richarde, máš doma dominu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Poulíčková s bičíkem: Richarde, máš doma dominu!

Martina Poulíčková to s bičíkem prostě umí.
Martina Poulíčková to s bičíkem prostě umí. (pro Aha! – Igor Zehl)

BRNO – Kdo by to do Martiny Poulíčkové (28) řekl, že si libuje v bičíku? Richard Krajčo (29) má doma zřejmě dominu! Na módní Laser Show Hall v Brně se totiž Martina na molu oháněla bičíkem tak, jako by ho nedržela v ruce úplně poprvé!

Kdo by to do Martiny Poulíčkové (28) řekl, že si libuje v bičíku? Richard Krajčo (29) má doma zřejmě dominu! Na módní Laser Show Hall v Brně se totiž Martina na molu oháněla bičíkem tak, jako by ho nedržela v ruce úplně poprvé! V jakých sexuálních praktikách si asi libují Krajčo a Poulíčková?

Modely věhlasných značek Versace nebo Dolce & Gabbana byly tak sexy a rajcovní, že se modelka Martina Poulíčková neubránila bičíku. Oháněla se s ním na přehlídkovém molu, naštěstí se však nikdo nepohyboval v její blízkosti.

I moderátor přehlídky Petr Vondráček se raději od krásné modelky držel stranou, aby jednu neschytal. Martina se však ten večer nepředvedla jen jako domina, prošla se i v usedlejších modelech, které navíc doplnila přísnými brýlemi. Diváci měli možnost zhlédnout nejen modely a modelky ve spodním prádle. Na řadu přišly i svatební šaty a dokonce i kolekce dětského oblečení.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.