Ivan Vyskočil: Jaký měl sex s Anife? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ivan Vyskočil: Jaký měl sex s Anife?

Anife a Ivan
Anife a Ivan ( Aha! – Martin Pekárek, TV Prima)

Herec Ivan Vyskočil (67) získal za svou dlouholetou kariéru pověst pěkného sukničkáře. Po dvou neúspěšných manželstvích stále vesele navazuje nové vztahy a sexu se rozhodně nevyhýbá.

„Není to o tom, že bych nemohl vydržet bez sexu – lidé si musí chutnat, musí si vonět a měli by do sebe přirozeně zapadnout, abych tak řekl. A když už se tohle všechno povede, tak se tomu rozhodně nevyhýbám,“ poodhaluje herec své základní požadavky v pořadu Intim Night.

 

Vyskočil se nestydí hledat inspiraci v pornu, i když ne vždy s ním má dobré zkušenosti. „Kvůli tomu šílenému simultánnímu překladu z němčiny do češtiny člověk úplně ztratil přehled, co se v tom filmu zrovna děje. Spíš jsem měl neustále záchvaty smíchu, takže z toho žádné vzrušující zážitky moc nebyly,“ popisuje Vyskočil zkušenost s prvními erotickými snímky.

I když někdo by mohl Vyskočilovi pověst »kance« závidět, on ji spíš vnímá jako nevýhodu. „Nikoho už ani moc nezajímá, kolik dokážu pobavit lidí v divadle, hodně řeší jen můj milostný život,“ uzavírá herec smutně.



Autor:  mpa

Přečtěte si
majojo
9. 3. 2013 • 18:46

A hlavně - koho zajímá, jaký tahle vysloužilá hvězda měla a sex s Anife? Co je to Anife: Gumový, nafukovací?

repro
9. 3. 2013 • 10:40

??

britva
9. 3. 2013 • 09:02

Ivan Vyskočil: Jaký měl sex s Anife? jenže v tom článku se nic ani náznakem o tom nepíše mě jeho sex nezajímá, jen mě zarazilo, že autor článku je asi mentálně - retardovanej jedinec a určitě patří zavřít do konce života do klecového lůžka. to je fakt sestava kretééénů v tom aha

lillyli
9. 3. 2013 • 08:04

Ano byl ženatý celkem 4krát. Poslední byla Anife. To víte, nechce se jim hledat...a za toto je někdo placený. I náš kocour by takový článek "zmáknul" líp.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.