Překvapení u Bartošové: Chystá na duben svatbu s Rychtářem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Překvapení u Bartošové: Chystá na duben svatbu s Rychtářem?

Iveta po dlouhé době zase září.
Iveta po dlouhé době zase září. (Pavel Machan, Marek Pátek / Paparazzi)

Kolem Ivety Bartošové (46) bylo už dlouho ticho. Zpěvačka sice opět uložila svou kariéru k ledu, ale v soukromém životě má velké plány - pro svatbu s Josefem Rychtářem (54) už má prý dokonce termín!

"Dostala jsem nabídku k sňatku a můžu Vám všem sdělit, že jsem s láskou přijala. Datum je předběžně na 6.4.2013, děkuji všem fanouškům za podporu a sílu, kterou mi dáváte," objevilo se facebookovém profilu Ivety, který používala při spolupráci s TV Pětka.

Pokud tedy půjde vše podle jejích plánů, za dva měsíce už bude manželkou Josefa Rychtáře. Jejich sňatku teď už nebrání ani jeho bývalá manželka Darina, s níž se stačil rozvést.

Josef Rychtář však o svatbě nemá ani tušení. "Je to otevřená věc, která může nastat, ale termín určitě nemáme," tvrdil deníku Aha! zaskočený partner Bartošové, který se obává, že někdo neprávem vystupuje Ivetiným jménem.

Ivetin vzkaz na facebooku

1459572:gallery:true:true



Přečtěte si
fizi
17. 2. 2013 • 18:25

Hm,škoda,Vaše nelogické výblitky pokračují ve stejném stylu.Raději budu souhlasit,máte pravdu,blbům se nemá odporovat,nebo je jakkoliv dráždit.Ostatně,nejsem jedinný,kdo vám to tu řekl.Jen pište dál,rád si Vaše pí.čoviny opět přečtu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.