Monika Marešová: Promluvila o nemanželském sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Monika Marešová: Promluvila o nemanželském sexu!

Monika se rozhodně nemá za co stydět! Její přírodní kráse občas ale pomohou odborníci.
Monika se rozhodně nemá za co stydět! Její přírodní kráse občas ale pomohou odborníci. (pro Aha! – Petra Clinic)

Stále ještě manželka nejznámějšího českého moderátora Leoše Mareše Monika Marešová si nově užívá nejen moderátoskou pozici na TV Barrandov, kde uvádí pořad Prominenti, ale také ložnici v novém domě, kde bydlí se svými dvěma syny, Jakubem a Matějem.

V pořadu Intim Night se totiž přiznala, že má čerstvou, teprve několikatýdenní známost. „Jde o někoho, kdo mě dostal na dlouhou dobu dopředu,“ prozradila Marešová. A tak budeme doufat, že bude její vztah trvat podstatně déle než ten předchozí, kde podle samotné Moniky byl největší překážkou třináctiletý věkový rozdíl.



Fakt, že jejímu milenci bylo teprve 24 let, prý ale neměl vůbec žádný dopad na sexuální stránku jejich vztahu. „V posteli jsem ho rozhodně nic učit nemusela, byl dost zkušený a samostatný. Ale prostě to nefungovalo, biologicky k sobě potřebuju alespoň o něco staršího muže,“ tvrdí novopečená moderátorka.



Přečtěte si
buban
13. 1. 2013 • 17:40

takovou celulitidu, tak se tim rucnikem radsi prikryju.

tenerife
13. 1. 2013 • 13:53

Přesně tak, chlapce by měla máma vést k tomu, aby se uměl postarat o pejska, když už mu ho pořídila, aby jim zase neutekl a nepřejelo ho auto, jak toho chrtíka, je živý tvoreček a ne hračka.

illis
13. 1. 2013 • 11:54

Byla právě na masáži, tyto séreblity jsou v hledáčku různých salonů a klinik, které se specializují na péči o ženu. Pozvánky na otevírání, na výročí otevření atd. to vše je reklama a tudíž příliv dalších. To samé jsou různé značkové obchody, něco jim při otevření dají zdarma, to je tam většinou nával a později už nakupují případně s velkou slevou. I takle se dají získat zákazníci. Takže nic pro normální lidi .

illis
13. 1. 2013 • 11:49

Nevím, zda by se tam dostala, kdyby nebyla manželka Leoše Mareše. Víc jsem rozpačitá z toho, že ho jeho táta tahá do rádia a syn si tak už prý "vydělává" své peníze . Podle mne by měl kluk chodit do školy a žít život kluka a věnovat se věcem, které jeho věku přísluší, jako ostatní děti v jeho věku. Je to dost trapné, je v tom samozřejmě protekce. Takhle mu už od mala vyšlapává cestu ke snadnému vydělávání peněz nejen nyní, ale hlavně v budoucnu. Od mala jsou jejich děti středem pozornosti médií . To není dobré .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.