Monika Marešová: Nepříjemný zápach jí ničí život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Monika Marešová: Nepříjemný zápach jí ničí život!

Monika Marešová
Monika Marešová (Archiv)

Monika Marešová (37) okolo sebe nesnese žádný bordel. Na nepořádek po dětech a zvířatech používá tolik přípravků, že už ji poznávají i prodavačky v drogerii.

„Miluji voňavý a naklizený byt. Ne, že bych byla nějaký úklidový maniak, ale ráda zkouším různé druhy likvidátoru pachů a dalších čistících přípravků. Moji známí se mé lehké posedlosti občas smějí. Ale za to prodavačky v drogeriích mě hrozně rády vidí,“ říká Monika Marešová se smíchem.  Kvůli rozsáhlému zvěřinci, do kterého patří dva pejsci a králíci, moderátorka nejvíce »ujíždí« právě na likvidátorech pachu.

Během jarních prázdnin si může od smejčení po bytě trochu odpočinout, protože se chystá i s dětmi na lyže do Rakouska. „Jedeme tři rodiny s dětmi. Vybrali jsme si hotel přímo na sjezdovce, který má navíc wellness a spoustu aktivit pro děti. Takže když si budu chtít zajít třeba na masáž, bude o ty mé raubíře perfektně postaráno,“ říká natěšená Monika.



Přečtěte si
hillaarkaa
21. 2. 2013 • 08:39

Tak to poraď Harmasánům a staré hokejce

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.