Monika Marešová se utopit nemůže: Nadnášejí ji obří ňadra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Monika Marešová se utopit nemůže: Nadnášejí ji obří ňadra!

Tahle obří prsa se styděla Monika ukázat světu.
Tahle obří prsa se styděla Monika ukázat světu. (Foto Aha! – Marek Pátek, ara)

Konečně volný víkend bez dětí a bez chlapa! Moderátorka a manželka nejlépe placeného českého moderátora Leoše Mareše (36) Monika Marešová (37) vyrazila do Nízkých Tater s kamarádkou na dámskou jízdu. A předvedla skvělou postavu a dmoucí se hrudník, který nenechal chladným jediného Slováka!

„Miluji nechat se hýčkat,“ prozradila maminka dvou rošťáků Kuby (7) a Matěje (3,5). Kluci tentoktát zůstali doma. „Hlídá tchyně, musím si přeci jednou za čas odpočinout,“ mrkla šibalsky. Ani po velkém přemlouvání se ale Monika nenechala zlákat k nafocení její skvělé postavy.

„Ne, to ne, nejsem žádná modelka, ale máma od dvou dětí,“ styděla se roztomile. A to přesto, že postavu by jí mohla závidět většina žen. Jenže jakmile skočila do vody, na stud zapomněla. Ve vodě dováděla jako malá holka a fotografům i místním návštěvníkům akvaparku Tatralandia poskytla dechberoucí výhled na obří »balony«, které ji nad vodou doslova nadnášely! A co by na to říkal její nový přítel Jaroslav Pešek (36)? „My na sebe nežárlíme, on mi samozřejmě volný víkend moc přeje. Bohužel musí teď trénovat, tenis je opravdu náročný. Jede na mistrovství seniorů,“ prozradila Monika, která si večer užila i párty v Jasné. Nezůstala jen u minerální vody z Ondrášova, ale dala si i pár drinků se slovenským milionářem Pavolem Krúpou.



Přečtěte si
nyxx
12. 3. 2013 • 14:30

Tak ta vypadají poněkud jinak.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.