Míša Maurerová: Chci větší prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Míša Maurerová: Chci větší prsa!

Michaela Maurerová
Michaela Maurerová (Aha! – David Kundrát, Daniel Černovský, Profimedia.cz, www.hermina.cz)


Když byla malá, chtěla být prezidentkou a umění vyjadřovat svůj názor nahlas jí zůstalo dodnes. Divadelní a filmová herečka Michaela Maurerová se netají ničím, ani tím, že vždycky chtěla být takovou tou „prdelatou blondýnkou“.

Netajila se například ani tím, že v minulosti podstoupila umělé oplodnění, díky kterému se jí před třemi lety narodila krásná dvojčátka. Přijde jí totiž nesmyslné, že se otevřeně mluví o plastikou upravených ňadrech, ale umělé oplodnění zůstává nadále nedůstojným tabu. „Sdílené neštěstí je poloviční, říkala jsem si, a beze studu jsem se svým problémem předstoupila před národ, abych dala naději dalším párům, jimž se nedaří otěhotnět. A najednou je ze mě paradoxně propagátorka umělého oplodnění,“ podivuje se herečka v rozhovoru pro iDnes.cz.

Měla štěstí, že hormonální přípravou prošla jen dvakrát a povedlo se. „Žena může být krásná, úspěšná, mít samá nej, ale když si nemůže splnit vnitřní živočišnou potřebu být matkou, deprimuje ji to a narůstají problémy i ve vztahu,“ vysvětluje Maurerová. Má prý ale štěstí, že se v minulosti nepatlá a pamatuje si spíš jen ty hezké věci.

S manželem, podnikatelem Milanem Kožíškem, jsou spolu již 11 let. Příchod dětí prý jejich vztah změnil, už se nemilují jen jako partneři, ale především jako rodiče svých dětí. „Musím potvrdit klišé, že čím jsme spolu déle, tím se máme raději,“ směje se herečka. A to i navzdory tomu, že je Míša přesvědčená, že muži z podstaty nemají rádi hubené ženy, které se dostaly na výsluní až vlivem homosexuálních návrhářů. Podle ní muži vesměs dávají přednost ženskosti, tedy zadků, bokům a prsům. Její přerod v boubelatou blondýnu však nevyšel. „Začala jsem pít černé pivo, že po něm rostou prsa, ale je to blbost. Nepomohlo to ani o půl čísla!“ směje se Maurerová.

 

 

Facebook



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.