Míša Maurerová alias Digi z Ulice: Ukázala prstýnky! Partnera stály těžké prachy... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Míša Maurerová alias Digi z Ulice: Ukázala prstýnky! Partnera stály těžké prachy...

Na svatbu Míša čekala 10 let, její život ale nijak drasticky nezměnila.
Na svatbu Míša čekala 10 let, její život ale nijak drasticky nezměnila. (Aha! – Karel Kopáč, Marek Pátek, Martin Hykl)

Právě týden je herečka Michaela Maurerová (32) vdaná za Milana Kožíška (41), s nímž už má tříletá dvojčata Madlenku a Josífka. Na svatbu si pihatá herečka musela počkat dlouhých 10 let. Trpělivost v tomto případě ovšem nepřinesla růže, ale luxusní zásnubní prsten s briliantem za sto padesát tisíc korun!

Míša už ani nedoufala, že si ji Milan vezme, na Vánoce ji ale čekalo velké překvapení! „Zásnubní prsten jsem dostala na Štědrý den, po rozbalení dárečků můj muž poklekl a u betléma mě požádal o ruku. A já věděla, že musím rychle říct »ano«, aby si to zase nerozmyslel,“ směje se maminka dvojčat, která přiznává, že si ji manžel chtěl před svatbou nejdříve »proklepnout«, aby měl jistotu, že je pro něj ta pravá!

„Aby se žena mohla vdát, musí být požádána o ruku. A protože můj muž nedělá unáhlená rozhodnutí, tak mě chtěl pořádně poznat. Chtěl vědět, jestli budu dobrá žena a dobrá matka od dětí, všechno si vyzkoušel a pochopil, že prostě lepší ženu nenajde,“ je si Míša jistá v »kramflecích« svými kvalitami a tvrdí, že po svatbě žádnou změnu ve vztahu nepociťuje.

„Kromě toho, že si zvykám na otlak snubního prstenu, tak žádný rozdíl necítím. Žijeme spolu deset let, tak jsme v podstatě oslavili to desáté výročí velkým mejdanem.“

A jak budou šťastní novomanželé trávit líbánky? „Klasická svatební cesta nás nečeká, ale o víkendu jedeme do Litomyšle a pak do Karlových Varů. Pro nás je vlastně každá cesta, cestou svatební.“



Přečtěte si
lepabrena
24. 6. 2012 • 17:34

neměla tak spěchat, kdyby počkala pár let, tak by měla právo na důchod.

hillaarkaa
24. 6. 2012 • 16:25

Tak žádné troškaření

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.