Decastelo, Maurerová a Belohorcová: Vzaly děti do cirkusu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Decastelo, Maurerová a Belohorcová: Vzaly děti do cirkusu!

Slavní rodiče a jejich děti se zvěčnili se slonem
Slavní rodiče a jejich děti se zvěčnili se slonem (Babiez)

Slavné maminky překvapily své děti a vypravily se s nimi na cirkusové představení, kde je nejvíce zaujalo vystoupení cvičených zvířat.

Michálek Evy Decastelo si v cirkuse oblíbil medvědy. „Na samotném představení  ho musela jistit  babička, aby za nimi nepřelezl do manéže. Hrůzu jsem měla z toho, aby nechtěl s akrobaty skákat na trampolíně,“ řekla moderátorka, která zábavu dopřála i své teprve půlroční dcerce Zuzance.

Nezapomenutelný zážitek měly z klaunů a zvířat i dvojčátka Míši Maurerové. „Byla to jejich první návštěva v cirkuse a již měsíc předem se těšily a vše řešily i když úplně přesně nevěděly, co vše je čeká. Doma mají také zvířátka, takže se žádných nebojí. Děti se svezly na velbloudech a pohoupaly slonovi  chobotem,“ popsala Míša dojmy Pepíčka a Madlenky.

Po ochozu cirkusu si to o přestávce vykračovala dcera Zuzky Belohorcové Salma a evidentně se bavila, že může být tam, kde ještě před chvilkou vystupovala zvířátka.

Cirkusové angažmá si vyzkoušel Petr Vágner, jehož diváci vybrali, aby po klaunovi kopíroval hudební vystoupení. Nové role se zhostil skvěle a dočkal se bouřlivého aplausu.

Slavní rodiče si nakonec z návštěvy cirkusu, kterou pro ně připravila společnost Babiez, odnesli společnou fotku se slonem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.