Jan Šťastný (46): Přijde o 100 tisíc měsíčně! Jak teď uživí rodinu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jan Šťastný (46): Přijde o 100 tisíc měsíčně! Jak teď uživí rodinu?

Uživí Šťastný svou ženu Báru a malého synka Ondru?
Uživí Šťastný svou ženu Báru a malého synka Ondru? (TV NOVA / Aha)

Po pěti letech definitivně končí éra Jana Šťastného (46) v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Jeho postava lékaře Frynty zemře na rakovinu. Pro Šťastného konec v seriálu znamená nejen konec jedné životní etapy, přijde tím i o pravidelný zdroj příjmů! A ten nebyl zanedbatelný, šušká se o částce kolem sto tisíc korun měsíčně! Proč musel oblíbený herec skončit? Televize ho z obrazovky stáhla úmyslně!

Právě producenti a vedení Novy totiž stojí za jeho skonem v seriálu. Důvody jsou však zcela logické. Šťasný, ale i televizní diváci všakmají velké štěstí. Herec »zmizí« jen na pár měsíců. „Pan Šťastný dostal další nabídku. V novém projektu se objeví už po novém roce,sdělila redakci Aha! producentka Ordinace Lenka Hornová.

Proč ale Šťastnému »naordinovali« tak krutý konec? „Autorský tým vymyslel krásnou dějovou linku, neotřelou, která souvisí i s eutanázií a kolektivní vinou. A my jsme tohle téma chtěli odehrát. A chtěli jsme to odehrát na někom, kdo to stoprocentně dobře ztvární. S Honzou to byla jasná dohoda z obou stran, která proběhla už před rokem a půl,“ vysvětlila Hornová s tím, že herec měl tedy dostatek času se na svůj seriálový odchod připravit jak finančně, tak psychicky. I přesto ho jeho odchod »sebral u srdce«.

„Měli jsme rozlučku a bylo to strašně dojemný a strašně smutný, takže jsme plakali všichni. Pro všechny to byl kus života,“ popsala dojemné loučení producentka Hornová. A ještě hůř se bude Šťastný loučit s obrovskými honoráři. „Takové hvězdy mohou točit i deset dnů v měsíci, za každý natáčecí den pak mají deset tisíc korun, a to už není zanedbatelný honorář,“ řekl nám zdroj z televize.



Přečtěte si
hillaarkaa
3. 10. 2012 • 12:32

Nenarodil se jako Terka Kostkovic či agentka Jaroslava,které chybí už jen v reklamě na hajzlpapír

hillaarkaa
3. 10. 2012 • 12:31

Přesně tak,s homotrtkačem formanem,dá mu školu

honzina
2. 10. 2012 • 19:28

Naprostý souhlas, oni jsou páni herci zvyklí žít na vysoké noze, rozhazovat a nejlépe neplatit si sociální a pak když přijdou o lukrativní práci nebo jsou v důchodovém věku a mají nízký důchod, tak se ještě diví nebo dokonce rozčilují, ale že by si šetřili, v době kdy mají vysoce nadprůměrné platy, to ne. Takže ať si škubnou!!!!!!

stekavypes
2. 10. 2012 • 15:50

Jsou lidi,kteří si těch 100 000 Kč vydělají za celý rok a taky žijou. Nedělejte z nich pořád chudáky je mi z vás na blití

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.