Helena Vondráčková: Zpívání v italštině jí nejde! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Helena Vondráčková: Zpívání v italštině jí nejde!

Helena Vondráčková přemýšlí, jak by roboty navrhla.
Helena Vondráčková přemýšlí, jak by roboty navrhla. (reprofoto youtube.com)

Populární zpěvačka Helena Vondráčková (65) letos v červnu vypustila do světa svůj nový videoklip k písni Fuoco nel fuoco, který natáčela s přáteli a zpěváky italského původu Davidem Mattiolim a Andreou Andreim přímo v italském Turíně. Úspěchy s ní ale zatím moc nesklízí.

Za dva měsíce, co je píseň (v originále interpretovaná Erosem Ramazzotim (48)) umístěná na Youtube, ji ohodnotila pouhá stovka diváků, z nichž polovina dala Heleně palec dolů! Není divu, italština v jejích ústech asi posluchačům nezní tak libozvučně jako čeština.


„Byl to doteď jediný jazyk, který jsem nepoužívala. My jsme spočítali, že jsem zpívala v devíti jazycích a tohle je desátý, který jsem si přihodila,“ uvedla v jednom z minulých rozhovorů pro Aha!.


Vondráčková má představovat v klipu roli jakési konstruktérky, navrhující roboty s lidskou tváří. Mattioli a Andrei mají za úkol sestrojit návrhy a robotům vdechnout život. Zpěvákům se dílo zdaří a mají z toho pořádnou radost.

Co má ale robotická tématika společného s láskou a vášní mezi dvěma lidmi, o kterých píseň původně je?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.