VIDEO Trapasy ve Varech: Bartošku sváděla tanečnice u tyče, Partyšovou ponížila Ochotská! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

VIDEO Trapasy ve Varech: Bartošku sváděla tanečnice u tyče, Partyšovou ponížila Ochotská!

Zatímco Gábina Partyšová se vystavovala v šatech, které jí způsobily nepříjemnou situaci, pánové Bartoška a Mucha zírali na tanečnici u tyče.
Zatímco Gábina Partyšová se vystavovala v šatech, které jí způsobily nepříjemnou situaci, pánové Bartoška a Mucha zírali na tanečnici u tyče. (Marek Pátek, Pavel Machan, Roman Souček, Zbyněk Pecák, Ladislav Křivan, Jan Tůma)

Na festivalu v Karlových Varech není nouze nejen o filmy, ale také o trapasy. Své o tom ví Jiří Bartoška i Gábina Partyšová...

Prezident karlovarského festivalu je každoročně v obležení žen, které si jeho společnost nemohou vynachválit. Díky své pozici si dopřává setkání s největšími filmovými hěvzdami i modelkami, u nichž je znám jako velký gentleman.

Letos jeho pozornost překvapivě na sebe nestrhla herečka Helen Mirren, ale obyčejná tanečnice u tyče, na jejímž pozadí mohl nechat oči. Stejný vkus má výkonný ředitel karlovarského festivalu Kryštof Mucha, který sdílel jeho nadšení.

V dobrém nebude na letošní ročník vzpomínat moderátorka Gábina Partyšová. Nejenže ji manžel Josef Kokta na festivalu podvedl z Olgou Menzelovou, ale sebevědomí jí pořádně srazila i Michaela Ochotská.

Partyšová se snaží v Karlových Varech každoročně zazářit v originálních šatech, ale Ochotská ji letos převálcovala. Oblékla si stejně jako ona šaty od Petry Balvínové a nutno říct, že jí slušely více. Zvolila totiž vhodnější boty a model tak uměla lépe »prodat«.

Podvejte se, jak Ochotská a Partyšová reagovaly na stejné šaty!

Video se připravuje ...



Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.