Missky Dobrovolná a Kocurová: Ukázaly bohaté partnery! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Missky Dobrovolná a Kocurová: Ukázaly bohaté partnery!

Terezie Dobrovolná (Miss ČR 1997) s Davidem Beranem (majetek počítá v miliardách)
Terezie Dobrovolná (Miss ČR 1997) s Davidem Beranem (majetek počítá v miliardách) (Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Roman Souček, Zbyněk Pecák, Ladislav Křivan, Jan Tůma)

Blonďatá modelka a herečka Jitka Kocurová (33) přišla k rozumu a konečně se veřejně předvedla se svým dlouho utajovaným partnerem a otcem dvouletého synka Tomáše. Jitka totožnost svého přítele, úspěšného byznysmana Tomáše Abrahama (42), už ale skrývat nemusí!

Abraham se totiž kvůli nové rodině, kterou si s modelkou pořídil, rozvedl, takže už nic nebrání v tom, aby se na veřejnosti ukazovali jako oficiální pár. „Plánujeme dalšího potomka,“ nechala se dokonce Jitka před časem slyšet a nevyloučila ani svatbu.

Na jednom z večírků se také potkala se svou kamarádkou, Miss z roku 1997 Terezií Dobrovolnou (34). Ta přišla v doprovodu svého partnera Davida Berana, který s odhadovaným majetkem kolem 10 miliard Kč patří mezi nejbohatší Čechy!

Přestože Terezie žije s Beranem již patnáct let a společně vychovávají dvě dcery, svatbu nijak nehrotí. „Není na to čas,“ směje se bývalá modelka, která se v současnosti věnuje hlavně dětem. Z modelky se tak stala máma na plný úvazek.

Co se také stalo ve Varech

Manžel Vilhelmové Čechák nemá na pítko!

Promenádu po kolonádě spojenou s popíjením vody z vřídla, si nemohl nechat ujít ani producent Pavel Čechák (37), který dorazil se svou mladou milenkou Berenikou Kohoutovou (22). Milenci se asi rozhodli šetřit na další exotickou dovolenou, protože místo toho, aby si koupili pítko, čepovali si vodu z vřídla do láhve od limonády!

Vacka otravovali turisti!

Herec Petr Vacek (47) byl na roztrhání! Když se objevil na kolonádě, vrhla se na něj skupinka turistů a chtěla se s ním vyfotit. Herec ovšem prokázal svou odvahu a i přes značnou přesilu se nechal cvaknout. Nutno podotknout, že byl celou dobu moc milý a ochotně pózoval!

Vojtková vyvezla dvojče

Na procházku s kočárkem vyrazila manželka herce Romana Vojtka Tereza (32). Ta do Varů nepřijela s Romanem, ale vzala si své jednovaječné dvojče, sestru Kristýnu. Když si obě i se svými potomky vyšly po městě, kolemjdoucí měli pocit, že vidí dvojitě!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.