Výměna manželek: Na Štěpánku čekaly v náhradní rodině vši a filcky +VIDEO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Výměna manželek: Na Štěpánku čekaly v náhradní rodině vši a filcky +VIDEO!

Štěpánka zažila s Pavlem Rybářem peklo...
Štěpánka zažila s Pavlem Rybářem peklo... (TV Nova)

Na deset dní v cizí rodině Štěpánka jen tak nezapomene. Musela se věnovat zavšiveným dětem a nakonec ze zakouřeného bytu utekla kvůli filckám!

Rodina Miluše a Pavla Rybářových žije ze dne na den z náhodných příjmů, přesto v jejich domácnosti nikdy nesmí chybět cigarety. Na hygienu se zde moc nedbá, o čemž se přesvědčila i náhradní manželka Štěpánka Hanousková.

„Ve čtvrtek jsem říkala, že má Anetka vši. Umyla se jí hlava a to bylo všechno. Ten šampon bez spreje neúčinkuje,“ stěžovala si Štěpánka, ale Pavel chtěl problém řešit, až se domu vrátí jeho partnerka, s níž už se stačil dvakrát rozvést. Do té doby ale bude zavšivený celý byt a to nejhorší teprve přijde.



Když Štěpánka ohleduplně naznačovala přítomnost dalších parazitů, Pavel ji nepochopil. „Vy jste tak omezení, že vůbec nezapnete mozek. Já vás chci chránit,“ snažila se o nápravu Štěpánka. Její pobyt ovlivnil i návrat dcery Nikoly, již otec zanevřel kvůli její lesbické orientaci. Najde u náhradní matky větší pochopení?

Miluše Rybářová mezitím prožívá těžké chvíle na statku se 150 zvířaty. Vši a filcky mezi ně ale rozhodně nepatří. Na dlouhé vyspávání zde může zapomenout. O půl sedmé totiž musí vypustit slepice a pštrosy.

Podívejte se na ochutnávku z dramatické Výměny manželek na videu!

Video se připravuje ...
Video se připravuje ...



Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
winterfreshka
15. 4. 2012 • 09:31

A lidi do takových pořadů polezou o 106.Prostřeno,Farmář,Výměna-všecko jeden hnus

alenkaa
14. 4. 2012 • 11:31

můj velmi klidný manžel říkal, že by ji Pavlovi hned natáhl. Jen moc nechápu Štěpánku, jak v takové hrůze mohla vydržet?!? A ti drzí fracouši? Vyhulení. Brrr.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.