PROSTŘENO podle Miss: Domanská pohořela s domácím chlebem! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

PROSTŘENO podle Miss: Domanská pohořela s domácím chlebem! +VIDEO

Denisa vsadila na domácí chléb
Denisa vsadila na domácí chléb (TV Prima)

Kulinářský pořad Prostřeno tento týden patří dívkám, které své přednosti prokázaly v soutěži krásy. Jak si Česká Miss World 2011 Denisa Domanská (19) poradí v kuchyni?

Denisa pochází z vesnice u Kyjova, ale momentálně žije v Praze, kde studuje lékařskou fakultu. Hosty pozvala do moderního bytu, který má dočasně k dispozici díky svému úspěchu v České Miss. V její posteli se údajně vyspí i tři lidi, což má ověřené.

Česká Miss World chtěla návštěvu pohostit domácím chlebem, ale to si na sebe ušila bič. Nevykynul totiž podle jejích představ a navíc se jí porouchala domácí pekárna. Druhý pokus jí naštěstí vyšel, ale v záloze měla stále pečivo z obchodu.

Večeře u Denisy začala pěkně zvesela, protože jako welcome drink připravila Jitce Válkové, Jitce Nováčkové, Andree Babické a Barboře Kolářové domácí slivovici.

Jako hlavní chod Denisa podávala kuřecí roládu se zeleninou, kterou odkoukala od Jiřiny Bohdalové. Nejvíce kreativity ale předvedla při pečení dezertu. Její muffiny totiž obstaraly i zábavu. Každá z pozvaných missek si je totiž mohla nazdobit podle svého gusta.

Mnohem větší zábava se ale odehrávala v šatníku Denisy. Jitka Nováčkové zde našla svůj pepřový sprej, Andera Kabická rovnou šaty. Když ale dívky při šmejdění rozbily brýle, raději zmizely.

Kolik bodů získá za své menu Denisa Domanská? Chcete vidět domácí video z jejího dětství, kde vaří na pískovišti vepřové kuličky? Sledujte speciální Prostřeno na Primě!

Video se připravuje ...



Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
nenane
27. 3. 2012 • 20:12

Domanská dělá ostudu všude, kde se ukáže, vypadá jak de.ment a vařit umět nemůže, protože že.re jen otruby

justine
26. 3. 2012 • 18:22

Pokud vím, ze Strážnice pochází bývalé Miss L. Hadašová a E. Bučková...

vlaku
26. 3. 2012 • 14:48

Už neví co by.

mirunkas
26. 3. 2012 • 10:34

Co to žmoulá za hnusnou hroudu?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.