Právník Ladislava Štaidla: Artur je u táty spokojený! Iveta tvrdí nesmysly... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Právník Ladislava Štaidla: Artur je u táty spokojený! Iveta tvrdí nesmysly...

Artur je šťastný u táty Ladislava Štaidla a zatím si nestěžoval, že by chtěl zpět k mámě.
Artur je šťastný u táty Ladislava Štaidla a zatím si nestěžoval, že by chtěl zpět k mámě. (Aha! – Marek Pátek)

Roztřeseným hlasem a s dlouhými odmlkami Iveta Bartošová (45) sdělila světu, jak její syn Artur (15) trpí v péči svého otce Ladislava Štaidla (66). Prý zpěvačce pláče do telefonu a chce se k ní vrátit. Může být opravdu situace tak vážná?

Ladislav Štaidl věc včera nijak nekomentoval. Ví, že synovi poskytuje tu nejlepší péči. Jeho zastupující advokát Josef Lžičař však řekl, že jsou Ivetina nařčení nesmyslná... Na paškál si ale vzala i manželku svého ochránce Josefa Rychtáře (53) Darinu (53). „Jen leží na posteli a nic nedělá, to Pepa uklízí, vaří...,“ nebere si Bartošová servítky.

Svými výroky ale Bartošová vyvolala vlnu nevole. „Není pravda, že by si kdy Artur postěžoval, že není u mámy. Je u svého otce obzvlášť spokojený. Už si tam zvykl. Já s nimi samozřejmě nežiji, nemám ale žádné zprávy od Ladislava Štaidla, že by byl Artur nešťastný,“ přiznal deníku Aha! Lžičař. „To jsou takové nesmysly, co ona tvrdí,“ dodal advokát.

Bartošová není schopná postarat se sama o sebe, natož o syna. Ale i přesto se pouští do Dariny Rychtářové, kterou připravila o manžela a která měla v pondělí první rozvodové stání, po němž relaxuje v lázních.

„Já bych do toho (vztahu) nešla, kdybych neviděla, jak se k němu chová. On doma dělá všechno, uklízí, vaří, nakupuje. Ona jen chodí ke kamarádkám, leží doma na posteli a nedělá nic. Já ji mám každopádně ráda, mrzí mě to, ale jak se chová k Pepovi, to mě bolí i za něj,” říkala Iveta, která se zdála býti opilá, a to i láskou, ve VIP zprávách.

„Pepa ode mě každý den jezdí do práce, spíme spolu, nemůžeme bez sebe být. Chápu, že když ženě někdo odebere manžela po osmadvaceti letech, kdy to u nich nefunguje a jsou tam hádky...“ nebyla ani Bartošová schopná smysluplně doříct větu. „Pepa je něžný, hodný a nosí mi furt kytky a dárky. Hlavní je, že ho má Arťa strašně rád. Někdy mluví sprostě, ale to je všechno,“ dodala.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
antibartoskaa
3. 3. 2012 • 14:25

Líná, prolhaná,vypočítavá, sebestředná,odporně hnusně zlá ludra, hnije zevnitř,chlastem si živí predátora, který je původcem všeho zla, nenávidím ji. O to víc si vážím jejího syna, který to trápení ustál, snad mu to vydrží.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.