Darina Rychtářová: Zdrcená od soudu odjela metrem, Rychtář k soudu nepřišel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Darina Rychtářová: Zdrcená od soudu odjela metrem, Rychtář k soudu nepřišel!

Darina Rychtářová se dostavila k soudu jen s advokátkou Věrou Sedloňovou.
Darina Rychtářová se dostavila k soudu jen s advokátkou Věrou Sedloňovou. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Představovala si to jako Hurvínek válku! Darina Rychtářová (53), manželka ochránce Ivety Bartošové (45), včera poprvé předstoupila před soudkyni. Začala totiž rozvodová bitva, u které však chyběl protihráč – manžel Josef Rychtář (53).

Už dopředu avizoval, že se soudního stání nezúčastní. A tak i učinil. Místo na dřevěné lavici stál před kamerou a společně se zpěvačkou rozdávali moudra do televize.

Včera brzy ráno byl okamžik, kdy si manželé mohli pohlédnout do očí a domluvit se na dalším postupu ohledně manželství. O rozvodu ale nepadlo ani slovo. „Vůbec nic k tomu neřekl, o ničem nemluvil, jako by se snad ani nemělo nic konat. Přitom obsílku dostal,“ řekla včera Aha! krátce po skončení prvního jednání Rychtářová.

Právě ona požádala o rozvod. Proč se tedy záletný Rychtář nedostavil, když tolik miluje Bartošovou a včerejší jednání mohlo udělat tlustou čáru za jeho manželstvím? „Bez komentáře,“ křičel do telefonu. Podle informací Blesku se domníval, že jede jeho manželka do lázní a ani ona se k soudu nedostaví. To se ale spletl.

Před soudkyní tak za zavřenými dveřmi stanula jen Rychtářová. „Soudkyně mě dlouho vyslýchala, nečekala jsem to. Manželství samozřejmě není rozvedené. Je třeba, aby se k soudu dostavila i druhá strana,“ popsala průběh Darina, která se do soudní síně dostavila v pozitivní náladě, odcházela ale značně rozladěna.

„Poslal tam jakýsi dopis, který však neměl žádnou právní formu, soudkyně se tomu vysmála, že je to fraška,“ dodala.

Rozvod se může táhnout i několik let. „Počkám, kam bych spěchala. Dotáhnu to ale do cíle!“ řekla jasně Rychtářová. Jak ale přinutí manžela, aby rozvodové papíry podepsal, natož se vůbec dostavil k soudu?

„Dojde mu další předvolání. Když nepřijde ani pak, hrozí mu vysoká pokuta. Mají páky na to, aby se k soudu dostavil, to se nebojte,“ věří české justici manželka muže, který už měl co do činění se soudy, a skončil dokonce i za mřížemi.

Rychtář je mezi tím vzteky bez sebe a cítí se obelhán. Má totiž za to, že ho žena úmyslně navedla, že jede do lázní a ne k soudu. "Je to prolhaná svi*ě zku*vená," vyjádřil se dokonce Blesku na adresu své manželky.



Přečtěte si
qwertina
29. 2. 2012 • 17:25

xcarodejka
29. 2. 2012 • 15:30

Vypadá to opravdu tak, že Darina řekla Rychtářovi,že k soudu nepůjde, ale asi proto, že to jinak s ním nejde. Jak s ním mohla tak dlouho být ? Vypadá to, že občas nějakou slízla, a možná i hůře. Bartošovámá mít poruchu krvetvorby,když je plná modřin. Také zvláštní,že tak náhle.....zrovna v době, kdy Rychtář vyhlásí, že se rozvádět nechce, a tak je pravděpodobné,že Iveta reaguje jako v Itálii, když jí Martucci řekl, že je už vyčerpaný a potřebuje dovolenou. Lásku si nemůže vyduapt nebo vyvzdorovat / demonstrativními pokusy o sebevraždu/ , někdo ji dostává, aniž ji zaslouží, jiné se může přetrhnout a druhý si ho neváží.... tak to je a inteligentní člvoěk to pochopí a ve zralém věku již ví. Doporučuji rozchod té dvojici, to zcela jistě a Bartošové pobyt někde mimo ČR.

malenabald
29. 2. 2012 • 15:29

Evinka - husa hloupá, to, co píšete není ke čtení.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.