Zoufalý vítěz Talentu Atai: Pořád nemám peníze pro mámu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zoufalý vítěz Talentu Atai: Pořád nemám peníze pro mámu!

Atai Omurzakov zvítězil v Talentu díky svému tanečnímu srdceryvnému vystoupení
Atai Omurzakov zvítězil v Talentu díky svému tanečnímu srdceryvnému vystoupení (TV Prima)

Přestože tanečník Atai Omurzakov zvítězil v show TV Prima Česko Slovensko má Talent, což obnášelo výhru 100 000 euro, tedy něco málo přes 2,5 miliionu korun, je pořád chudý jak kostelní myš.

Na vině je televize Prima, která mu stále slibovanou výhru nevyplatila. Atai, který svým vystoupením dojal nejednoho porotce i diváka u obrazovky, tak stále nemůže poslat peníze své chudé matce a dalším obyvatelům žijícím v bídě do jeho rodné vesnice v Kyrgyzstánu.

Aby se uživil, riskoval a zafinancoval z úspor projekt, který doufal, že se rozjede i díky finanční podpoře z výhry. Jenže to se zatím nestalo. „O projektu teď ještě nechci mluvit, ale je fakt, že peníze na něj potřebuju, stejně tak jako na to, abych je mohl poslat domů, kde je jich zapotřebí,“ sdělil nám.

Televize Prima se k této situaci vyjádřila tak, že zatím dohodují s vítězem detaily předání ceny i jeho odletu do Las Vegas, kde třeba Omurzakov  prorazá na světová pódia. Teď ale pokrývá své náklady na život různými drobnějšími představeními po Praze. Pokud chcete vidět Ataie naživo, máte příležitost v pátek, v baru Cavalli, kde jako host vystoupí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.