VIDEO Tohle jste v»Talentu« neviděli: Takhle se slavilo v Praze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

VIDEO Tohle jste v»Talentu« neviděli: Takhle se slavilo v Praze!

Segment
Segment (TV Prima)

Finále show Česko Slovensko má talent sice proběhlo v Bratislavě, párty k oslavě vítěze se ale uskutečnila i v pražském SaSaZu, kam dorazily vedle dalších celebrit také missky Jitka Nováčková a Jitka Válková nebo moderátorka zpráv TV Prima Terezie Kašparovská.

Krásná Jitka Válková dorazila do klubu i s přítelem Mirkem Ciprou. "Neměla jsem bohužel možnost kvůli práci tolik soutěž sledovat, ale protože sama ráda zpívám, fandila jsem určitě zpěvačkám Adélce a Diance," řekla modelka. Přikyvovala jí k tomu i dlaší Miss Jitka Nováčková. "Mně se hrozně líbil Atai a jsem moc ráda, že zvítězil," dodala.

Terezie Kašparovská si zprvu tipovala na vítězství někoho ze zpěváků. "Podle počtu zpívajících čísel je vidět, že je zpěv oblíbenou disciplínou. I když je to talentová soutěž, lidé si ji přetvořili téměř v pěveckou," vysvětlila a dodala, že u ní doma se fandilo především artistům z cirkusu Jo-Joo. "Moje dcera je zbožňuje," smála se.

V SaSazu dostali prostor soutěžící, kteří se nakonec do semifinále nedostali. Čekání na vyhlášení vítěze na párty zpříjemnila taneční skupina Respect Us, pánské taneční duo Milan a David i komici Karel a Karel.

David a Milan v SaSaZu - tohle jste v Talentu neviděli.

Video se připravuje ...

Podívejte se, jak se oslavovalo Ataiovo vítězství na párty Primy v pražském SaSaZu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.