Karel Schwarzenberg: Tajné rande s Abbasovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Karel Schwarzenberg: Tajné rande s Abbasovou!

Kníže si dopřál exotickou romantiku při vínu a svíčkách.
Kníže si dopřál exotickou romantiku při vínu a svíčkách. (pro Aha! – Artepa)

Sestry Lejla (31) a Aida (29) Abbasovy jsou si podobné jako vejce vejci nejen vzhledově! Lejla totiž coby mluvčí rezortu sbalila tehdejšího ministra pro lidská práva Michaela Kocába, se kterým čeká miminko. A podle fotografií Aha! se o to samé snaží i Aida, jen s ministrem zahraničí Karlem Schwarzenbergem (73)!

Nesourodý pár se sešel v úterý večer ve vinohradské restauraci a nad pochoutkami, vínem a svíčkami vysedával od půl deváté večerní až do půlnoci. Schwarzenberg rozhodně neklimbal, když se věnoval exotické krasavici, a visel na každém jejím slovu. Nakonec i zaplatil účet. Jenže...

„Nechoval se ale moc jako gentleman, když přišli, ani jí nepomohl z kabátu. Abbasová si navíc musela sama dolévat víno,“ řekl Aha! jeden z hostů restaurace. Abbasová se měla během večeře kromě pomrkávání na o 44 let staršího politika pokoušet získat práci v jeho rezortu.

„Lichotila Schwarzenbergovi, jak je jiný, jak to myslí jinak než ostatní. Že musela odejít z práce, protože to tam nešlo vydržet, a kdyby se prý pro ni našlo nějaké místo na ministerstvu, bylo by to fajn,“ doplnil host podniku. Koneckonců, právě jako podřízená Kocába našla svoje »štěstí« sestra Lejla.

Celý plán má ale jeden velký háček: o knížeti je známé, že si rád s mladými dívkami zaflirtuje, je ale ženatý a nehodlá to měnit. Svoji ženu Therese (72) totiž miluje natolik, že ačkoliv ho opustila kvůli jinému muži, s nímž měla syna, vychovával dítě jako vlastní a před čtyřmi lety si ji podruhé vzal.

Takhle se mluví s občany? »Napište mi to na papírek!«

O tom, že má popularita ministra svoje meze, se v restauraci přesvědčil samotný Schwarzenberg. Když mu totiž paní od jiného stolu poslala panáka, bral to jako lichotku, dokud mu nevysvětlila, že kvůli postojům jeho vlády bere o polovinu nižší rodičovský příspěvek.

Jaká byla reakce? Ministr odvětil, že se o »tyhle věci nezajímá« a že dělá zahraniční politiku. Prý ať mu to paní napíše na lísteček a on to předá kolegům z vlády…



Přečtěte si
vlamore
27. 11. 2011 • 15:10

Pane, beze mně,laskavě!!Neopřela bych si o něj kolo ani na 10 m tyči!!!I kdyby měl 900 000 000!!!!Stačí mě můj manžel,i když *jen* vyučen,ale 99% VIP mu nesahá,co by do zodpovědnosti, ani po kotníky!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.