Kateřina Neumannová: Nejšťastnější jsem byla s tatínkem Lucinky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kateřina Neumannová: Nejšťastnější jsem byla s tatínkem Lucinky!

Kateřina Neumannová
Kateřina Neumannová

Olympijská vítězka Kateřina Neumannová (38) byla hostem chatu na Ahaonline.cz, kde se otevřeně vyjádřila ke svému osobnímu životu i kauze Liberec, která poškodila její jméno.

„Nejšťastnější jsem byla v době, kdy jsme byli Lucka, já a její tatínek spolu a já k tomu vyhrávala velké závody. To bylo při zpětném pohledu něco jako sen, kdy se daří úplně všechno,“ zavzpomínala Kateřina na svá nejkrásnější léta. O své životní lásce i osm let po porodu dcerky mluví jen jako o »tatínkovi Lucinky«.

Čtenáře pochopitelně zajímalo i to, jestli se už po jejím boku objevil nějaký nový muž. “Jestli jsem teď zamilovaná? Miluji svoji občas dost zlobivou dceru. To další není pro veřejnost, tak se omlouvám,“ dodala Neumannová na téma láska.

Lyžařka se nebála reagovat ani na dotazy týkající se mistrovství světa v klasickém lyžování, které se uskutečnilo v roce 2009 v Liberci: „Teď již není doba na litování. V určitou dobu jsem se nějak rozhodla a nemá cenu řešit, jestli lituji. Vždy mě ale vadí, když se o akci řekne, že byla propadák. Ano, skončila finanční ztrátou, ale po sportovní stránce nás za ni chválil celý lyžařský svět. V Liberci po akci zůstalo něco, co dobře slouží sportu, mládeži i dospělým a ještě pár let sloužit bude.“

Kateřina je momentálně velmi vytížená, věnuje se oblasti sportu na Ministerstvu obrany a spolupracuje s dostihovým závodištěm na přípravě zimního programu - lyžařského okruhu. Připravuje v něm půjčovnu lyží a lyžařskou školu. „A školám budeme nabízet lyžařské lekce zdarma," dodává.

Přečtěte si všechny odpovědi Kateřiny Neumannové:



Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.