Skandály Českého slavíka: Evě a Vaškovi smazali hlasy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Skandály Českého slavíka: Evě a Vaškovi smazali hlasy!

Eva a Vašek na anketu zanevřelií
Eva a Vašek na anketu zanevřelií (Aha! – M. Hykl, M. Přibyl, Česká muzika)

Teleshopingové duo Eva a Vašek má početnou základnu fanoušků, kterou by mu mohl leckterý český interpret závidět. Proč se jim tedy nikdy nepodařilo v anketě Český slavík Mattoni prosadit? Je za tím velký podvod!

V roce 2009 se Eva a Vašek s 1104 hlasy umístili na 32. místě. Ve skutečnosti jich však dostali o 72 procent více, což by jim stačilo na 19. pozici, a nechali by tak za sebou i kapely Mig 21 nebo Buty.

„Před několika lety nás organizátoři rovnou diskvalifikovali, dnes nám „pouze“ sebrali hlasy. Naši fanoušci patří ke střední a starší generaci a asi budou těžko na další místa nominovat Kabáty nebo Wohnouty. Rozhodnutí pořadatelů je proti pravidlům soutěže, a proto se ptáme: Kam zmizely peníze za hlasy, které nám fanoušci poslali? Vrátí je snad Musica Bohemica lidem, kteří nás v dobré víře chtěli podpořit?“ komentovala situaci pro deník Aha! Eva Ševčíková.

Se stejným problémem se tehdy setkala i kapela Argema. Ta kvůli odebraným hlasům v roce 2009 skončila dvanáctá, přestože měla obsadit sedmé místo.

„Na anomáliích v obdržených hlasech jsme se shodli s oslovenými odborníky z oblasti statistiky, výpočetní techniky a telekomunikací. Zprávy s jedním zvoleným interpretem považujeme za pokus ovlivnit výsledky,“ reagovala tehdy agentura Musica Bohemica.

Chcete zažít Českého slavíka na vlastní kůži, spatřit hvězdy českého showbyznysu a dokonce s nimi jít na slavnostní afterparty? Kvízovník na Ahaonline.cz vám tento sen splní! Dnes máte poslední šanci! Soutěž končí ve 12 hodin!



Přečtěte si
elis3
24. 11. 2011 • 17:54

Máš pravdu dwayne, komu není z hůry dáno... .Chudák zůstane vždycky chudákem a může si říkat bohatý podnikatel nebo jak chce.To je typický příklad člověka, který se stylizuje do nějaké představy, osoby apod...Čeština mu moc nejde a tak, co nevyčte ve slovníku, mastí sám a je to vidět.Necháme toho chuděru být, musí být vzteky bez sebe a někomu ve svém okolí může ublížit, jeví známky psychopata, je to nějaký nešťastný ubožák

xell
24. 11. 2011 • 17:46

A jak na to Evík s Vašíkem přišli, že jim smazal někdo hlasy??Možná, že si jich poslali sami tak 1000 a připsali jim 50 , tím se vše vysvětluje

soorry
23. 11. 2011 • 17:35

V anketě se umisťují zpěváci všech kategorií, věku, tak psát o nějaké staré struktuře, odpadu je urážlivé, co Gott, Vondráčková, Rottrová aj, ti jsou starší než oni. Anketa je o popularitě a měly by platit všcky hlasy co komu přijdou. Eva je vystudovaná zpěvačka, tak neurážejte. Jinak je to jak za totality, slavíka tehdy nedali Kubišové, Vávrovi, to se vrátíme zpět? fuj, fuj, fuj!!!!! Ti co manipulují s hlasy, by měli být potrestáni. Lidé hlasují sms, za to platí, tak buďte féroví.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.