Alice Bendová: Místo rozvodu řeší cizí špínu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Alice Bendová: Místo rozvodu řeší cizí špínu!

Alice Bendová s manželem Václavem a dětmi
Alice Bendová s manželem Václavem a dětmi (Aha! – David Kundrát)

Před rodinnými problémy utekla Alice Bendová (37) k pořádné práci. Veškerou energii teď věnuje uklízení a na rozvod nemá čas.

Alice si už s manželem Václavem, se kterým má dvě děti, prožila dost trápení, a nyní se situace u nich doma uklidnila. „Žádný rozvod neprobíhá, dál žijeme spolu,“ prozradila herečka magazínu Aha! TV

Po seriálu Velmi křehké vztahy se teď Bendová zhostila role uklízečky. „Ta práce mě baví, jezdíme po Česku s auťákem, který vozí kontejner. A v bytech nebo domech prostě podnikáme generální úklid. Všechny nepotřebné lapače prachu letí pryč. Sami to asi znáte, že něco skladujete, a přitom to vůbec nepotřebujete,“ řekla Alice o svém novém pořadu Životní úklid, který se v neděli poprvé objeví na Primě.



Přečtěte si
salamandr1
7. 11. 2011 • 21:32

Třeba se manželství zachrání a vše bude OK, už kvůli těm krásným dětem.

kubajakub
7. 11. 2011 • 13:05

Oprava překlepu - ježibabÍ, ne s Y... To mi z ní tak je blivno, že nemůžu psát, z bradavičnaté obludy mužatkovité.

kubajakub
7. 11. 2011 • 13:04

Myslel jsem že je už po Helloween, a tady vykoukl ten šeredný ježibabý ksicht hnusné nesympatické čarodejnice-mužatky Bendy, obluda nehezká obrovská, rypák chobot, bradu a pysk jak boxer, posetá hnusnýma bradavicema.. k tomu hnusný hlas a obrovské ruce-lopaty - navíc dementní zlatokopka a líná veš... hnus fialovej! Proč nám ukazujete takovou hrůzu?!! A ten "pořad" je trapnost nejtrapnější, fakt, jako Benda ježidědek!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.