Manžel Alice Bendové Václav: Podvedl ji v šestinedělí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Manžel Alice Bendové Václav: Podvedl ji v šestinedělí

Alice Bendová prý manželovy nevěry trpěla dvanáct let...
Alice Bendová prý manželovy nevěry trpěla dvanáct let... (Aha! – Marek Pátek, ara)

Zdánlivě harmonický rozchod Alice Bendové (37) s manželem Václavem (36) se začíná kalit pikantními detaily nevěr, které vyplouvají na povrch!

Zřejmě nejbrutálnějšího »manželského zločinu« na Alici se prý Václav dopustil ve chvíli, kdy ji podvedl v šestinedělí po porodu dnes roční dcery. A to během večírku, na němž byla i Alice! A deník Aha! zná podrobnosti i dalších nevěr!

Přestože nezasvěcení stále rozchodu hvězdného páru odmítají uvěřit a věří, že Alici s Václavem v manželství udrží jejich dvě děti – Vašík (4) a Alička (1) –, společní přátelé vědí, že cesta z krize zřejmě nevede.

Poté, co se o věci začalo mluvit nahlas, ozvalo se Bendové mnoho kamarádů s tím, že »když už to prasklo, mohou jí říci i zbytek«. A netají se ani před deníkem Aha!.

1. příběh o nevěře

„Přestože Alice během let o řadě nevěr věděla, na podzim se dozvěděla jednu obzvláště »prasáckou«. A tehdy se to v ní zlomilo,“ tvrdí společný kamarád páru. „To pro mě byla ta poslední kapka,“ říká Bendová.„Krátce po porodu dcery byla Alice s Václavem na svatbě známých.

Alice byla ještě v šestinedělí a po císařském řezu, takže ji Vašek poslal z oslavy brzy domů, ať si prý odpočine. Jenže o pár hodin později ho nachytali in flagranti s holkou, která sama měla na svatbě partnera,“ dodává.

Co na to Bendová? „Tuhle informaci mám. Detaily komentovat nebudu, normální ženské by z toho bylo špatně,“ říká s chladnou hlavou.

2. příběh o nevěře

Komentovat nechce ani další případy, o kterých se zmiňuje další známý – Bendův kamarád Robert. „Vašek vždycky hrozně rád jezdil s kamarády na »soustředění« a různé turnaje, i do dneška, když už hokej dávno nehraje. Prostě se jednou za čas sbalí a jedou někam třeba na tři dny,“ tvrdí Robert.

„A protože chlapi doma kecají, jejich partnerky Alici vždycky donesou, co se tam dělo,“ dodává Robert.Co se bude dít dál? „Máme dvě krásné děti, takže jsme povinni spolu komunikovat, už kvůli nim,“ krčí rameny Bendová s tím, že dál se o věci bavit nechce.

„Je ale naštvaná, že se Vašek tváří, že se nic neděje. Všude říká, že se nerozvádí, jenže to jenom proto, že Alice na rozvod nespěchá. Dělení majetku by je totiž bolelo oba,“ dodává. Romantický happy end je ale stejně tak v nedohlednu



Přečtěte si
danamarie
28. 7. 2011 • 17:31

Ano,pokud to má jednou v sobě,jiný nebude. Pryč s ním,ona má na víc. Stejně mu už nikdy nebude moci věřit,tak co.

gambusino
23. 7. 2011 • 01:28

5-7 let a jsi na odstřel.Dneska ,,letěj" mladý kočičky.

nbvcx007
22. 7. 2011 • 23:28

Obzvlášť v šestinedělí nebo v těhotenství to je hnus.

nbvcx007
22. 7. 2011 • 23:25

normální ženské by z toho bylo špatně. Obdivuju jí, jak takovou hnusnou podpásovku ustála a že se s tím blbcem dovede normálně bavit. Já bych asi musela odjet někam hodně daleko od něj. Musí to být skvělá máma, když pro děti odloží hrdost a s tím blbem funguje okamžitě normálně. Mnozí jiní to nedokáží ani po několika letech. Přeju jí, ať najde brzy někoho lepšího, kdo si jí opravdu zaslouží.

kakadu2
22. 7. 2011 • 20:41

Jo jo dneska to tak chodí. A je to všude. Dnes se vdávat a mít rodinu je opravdu sázka do loterie. Alici přeju ať to všechno hlavně ve zdraví ustojí, má na víc!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.